Ministerit Lindström ja Mattila Job Shadow Day -tapahtuman suojelijoiksi / Ministrarna Lindström och Mattila beskyddare av evenemanget Job Shadow Day

Job Shadow Dayn tarkoitus on osoittaa, että myös osatyökykyinen henkilö voi olla täysin työkykyinen hänelle sopivassa työssä. / Syftet med dagen är att visa att även en partiellt arbetsför person kan vara fullständigt arbetsför i ett jobb som passar honom eller henne.

Suomen Klubitaloista Vatesin taustayhteisö

Suomen Klubitalot ry on Vatesin uusi taustayhteisö. Suomen Klubitalot ry tukee suomalaisten mielenterveystyötä tekevien Klubitalojen toimintaa ja laadullista kehittämistä. Yhdistys edistää mielenterveyskuntoutujien sosiaalista asemaa yhteiskunnassa ja tekee tunnetuksi Klubitalojen voimaannuttavaa kuntoutumismallia. Suomen Klubitalot ry:n kuuluu 23 Suomessa toimivaa Klubitaloa.

Vierasblogi: Kokemusasiantuntijana työryhmän vetäjänä

Järjestöapulainen Catharina Herlin kuvaa blogissaan, millaista oli vetää työryhmää kokemusasiantuntijana Vatesin Työllistämisen kehittämispäivillä.

Vielä ehdit mukaan! Job Shadow Day 25.4.2018

Job Shadow Day on herättänyt tänäkin vuonna suurta innostusta. Mukaan ilmoittautuneita on jo yli 50, mukana myös Kelan toimipisteet kolmelta paikkakunnalta ympäri Suomea. Myös THL on tänä vuonna mukana liittyen Osatyökykyisille tie työelämään -kärkihankkeeseen.

53-vuotiaan Kevama Oy:n toiminta loppuu - alueen työllisyyskokeilu oli viimeinen niitti toiminnalle

Työ- ja sosiaalista kuntoutusta tehnyt sekä toimintaansa aktiivisesti kehittänyt Kevama Oy on päätetty hakea konkurssiin. Asiasta uutisoi Ylen Savon toimitus eilen 4.4.2018. Vatesin johtaja Jaana Pakarinen on huolestunut tilanteesta.