Job Shadow Day oli innostava päivä niin työn seuraajille kuin työnantajillekin

Päivässä oli tekemisen meininkiä ja rutkalti uusia kokemuksia, yksi työn seuraajista tiivisti päivän saldon.

Ministerit Lindström ja Mattila Job Shadow Day -tapahtuman suojelijoiksi / Ministrarna Lindström och Mattila beskyddare av evenemanget Job Shadow Day

Job Shadow Dayn tarkoitus on osoittaa, että myös osatyökykyinen henkilö voi olla täysin työkykyinen hänelle sopivassa työssä. / Syftet med dagen är att visa att även en partiellt arbetsför person kan vara fullständigt arbetsför i ett jobb som passar honom eller henne.

Suomen Klubitaloista Vatesin taustayhteisö

Suomen Klubitalot ry on Vatesin uusi taustayhteisö. Suomen Klubitalot ry tukee suomalaisten mielenterveystyötä tekevien Klubitalojen toimintaa ja laadullista kehittämistä. Yhdistys edistää mielenterveyskuntoutujien sosiaalista asemaa yhteiskunnassa ja tekee tunnetuksi Klubitalojen voimaannuttavaa kuntoutumismallia. Suomen Klubitalot ry:n kuuluu 23 Suomessa toimivaa Klubitaloa.

Vierasblogi: Kokemusasiantuntijana työryhmän vetäjänä

Catharina Herlin: Työtehtäviini KRAN rf:ssä Paikka auki -järjestöapulaisena on kuulunut muun muassa päihdeongelmia ja riippuvuuksia käsittelevistä kirjoista kirjoittaminen blogiin, seurakunnan iltapäiväkerhossa työskenteleminen.

Vielä ehdit mukaan! Job Shadow Day 25.4.2018

Job Shadow Day on herättänyt tänäkin vuonna suurta innostusta. Mukaan ilmoittautuneita on jo yli 50, mukana myös Kelan toimipisteet kolmelta paikkakunnalta ympäri Suomea. Myös THL on tänä vuonna mukana liittyen Osatyökykyisille tie työelämään -kärkihankkeeseen.