Siirry pääsisältöön

Vates-säätiön hankkeet


VESKU - verkkovalmennuksella ja tuetulla työkokeilulla kohti koulutusta ja työtä (ESR)

Tutustu VESKU – verkkovalmennuksella ja tuetulla työkokeilulla kohti koulutusta ja työtä -hankkeen hankevideoon.

Vates-säätiö toteuttaa erillisrahoitettuja kehittämis-, tutkimus- tai tiedotushankkeita. Hankkeemme ovat sekä kansallisia että kansainvälisiä. Toimimme myös kehittämiskumppanina tai -partnerina muiden hankkeissa.


 

Järjestöt työllisyyden kuntakokeilussa -selvitys

Vaakuna, neljä sinistä, neljä vihreää ja yksi oranssi monikulmio, teksti Järjestöt työllisyyden kuntakokeilussa.Järjestöt työllisyyden kuntakokeiluissa -selvitys on STEA-rahoitteinen hanke, mikä kestää vuoden 2023 loppuun. Siinä tarkastellaan työllistymistä edistävien sekä sosiaali- ja terveysjärjestöjen rooleja työllisyyden kuntakokeiluissa. Tavoitteena on löytää vaikuttavia rakenteita ja toimintamalleja, joiden avulla järjestötoimijoiden asiantuntemus osatyökykyisten henkilöiden työllistymisen edistämisessä tulisi laajasti käyttöön myös kuntakokeiluiden jälkeen.

Lisätietoa: Työllisyyssuunnittelija Anne Kallio, 044 493 1300, anne.kallio(at)vates.fi

Järjestöt työllisyyden kuntakokeilussa -hankkeen sivulle


 

Elämänlaatua ruuasta teksti ja vihreä sydän.

Elämänlaatua ruuasta -hanke (2021 - 2023)

Elämänlaatua ruuasta -hankkeen tavoitteena on edistää työelämän ulkopuolella olevien ravitsemusterveyttä sekä hakea työllisyydenhoidon ja ravitsemuksen yhtymäkohtia. Hanke toteutetaan terveyden edistämisen määrärahalla (STM). Hanketoimijoita ovat Päijät-Sote (hallinnoija), Itä-Suomen yliopisto ja Vates-säätiö.

Tutustu Elämänlaatua ruuasta -hankkeen nettisivuihin

 


 

Vesku oranssilla, sininen ympyrä, josta lähtee ääniaaltoja, kolme hahmoa keskellä ympyrää.

VESKU - verkkovalmennuksella kohti koulutusta ja työtä (2020 - 2022)

Hankkeen taustalla on tarve kehittää työkokeilua vastaamaan paremmin pitkään koulutuksen ja työn ulkopuolella olleiden aikuisten tarpeisiin sekä lisätä osallistujien valmiuksia parantaa opiskelu- ja työllistymisvalmiuksiaan askeleittain etenevän verkkovalmennuksen avulla. Hankkeen tuloksena syntyy toimintatapa, jossa työpaikoilla tapahtuvan työkokeilun aikana arvioidaan systemaattisesti osallistujan työ- ja toimintakykyä sekä osaamista ja osaamistarpeita.

Hanketta hallinnoi Silta-Valmennusyhdistys ry. Hankekumppaneita ovat Vatesin lisäksi Tampereen Aikuiskoulutuskeskus.

Tutustu VESKU-hankkeen sivuihin

Logot.