Siirry pääsisältöön

Verkostot

 

(Tämän sivun linkit aukeavat uuteen välilehteen.)

Välityömarkkinatoimijoiden yhteistyöryhmä

Välityömarkkinatoimijoiden yhteistyöryhmä perustettiin vuonna 2010. Ryhmä aktivoitui uudelleen syksyllä 2014. Se on tehnyt yhteistä vaikuttamistyötä mm. kannanotoilla, tapaamalla vaikuttajia, laajalle verkostolle tehdyillä kyselyillä ja kehittämällä toimintaa pitkäjänteisesti lähitulevaisuuden työelämän haasteet huomioiden.

Yhteistyöryhmään kuuluvat sitä koordinoiva Vates-säätiö, SPR Kontti, Into - etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry, Työttömien Keskusjärjestö, Sininauhaliitto, Suomen Kierrätyskeskusten Yhdistys ry, Oktetti ry ja Mielenterveyden keskusliitto. Mukana toiminnassa on ollut vuodesta 2015 lähtien myös SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry.


Työl­lis­tä­mi­syk­si­köi­den joh­don ke­hit­tä­mis­ryh­mä

Työllistämisyksiköiden johdon kehittämisryhmä on Vates-säätiön koordinoima, vapaamuotoinen työllistämisyksiköiden ja työvoimapalveluiden tuottajien yleisjohdon ja asiantuntijoiden verkosto. Kehittämisryhmän tavoitteena on erityisesti tukea tuotannollisten työllistämisyksiköiden liiketoiminnallisen ja tuotannollisen toiminnan kehittämistä.

Lue lisää johdon ryhmästä

 


Social Firms Europe CEFECSocial Firms Europe Cefecin logo

Social Firms Europe CEFEC on eurooppalainen vuonna 1987 perustettu organisaatio, joka kokoaa yhteen toimijoita, joiden tavoitteena on luoda työpaikkoja vammaisille henkilöille sosiaalisiin yrityksiin. CEFECissä on 50 jäsentä 21 maassa. Vates on CEFECin jäsen ja edustettuna järjestön hallituksessa.

Cefecin kotisivuille


ENSIEEnsien logo

The European Network of Social Integration Enterprises ENSIE on eurooppalainen vuonna 2001 perustettu organisaatio, joka edustaa, ylläpitää ja kehittää työhön integroivien sosiaalisten yritysten verkostoja ja liittoja. ENSIEssä on 27 jäsentä 18 maassa. ENSIEssä ei ole suomalaisia jäseniä, mutta Vates toimii hyvässä yhteistyössä sen kanssa.

ENSIEn kotisivuille


Workability International (WI)Workability Internationali logo: Ihmishahmo pallo olkapäällä

Workability International on maailman suurin vammaisille työtä ja työllistämispalveluita tarjoavien organisaatioiden yhteenliittymä.

Workability Internationalin kotisivuille