Siirry pääsisältöön

Tilaus- ja peruutusehdot

Vates-säätiön koulutusehdot

Nämä ehdot ovat voimassa Vates-säätiön järjestämissä koulutuksissa, tapahtumissa ja seminaareissa, mikäli tapauskohtaisesti ei ole muuta ilmoitettu.

Ilmoittautuminen

Koulutuksiin ilmoittaudutaan www.vates.fi –sivustolla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse tiedon ilmoittautumisen vastaanottamisesta. Ilmoittautuminen on sitova (ks. kohta Peruutukset).

Vahvistuskirje

Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä, yleensä noin viikkoa ennen tilaisuutta. Mikäli et ole saanut vahvistusviestiä, ota yhteyttä kyseisen koulutuksen käytännön järjestelyistä vastaavaan henkilöön.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin sekä ohjelmassa mainitut tarjoilut, ellei koulutuskohtaisesti ole muuta mainittu.

Osallistumismaksut laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä tai vasta tilaisuuden jälkeen, riippuen siitä mitä koulutuskohtaisesti on kerrottu. Lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun laskutusosoitteeseen.

Vates-säätiön järjestämä koulutus ei ole arvonlisäveron alaista toimintaa. Osallistumismaksuun ei lisätä arvonlisäveroa.

Alennukset

Vates-säätiö myöntää alennusta koulutusten osallistumismaksuista säätiön taustayhteisöjen työntekijöille. 

Koulutuskohtaisesti voi olla käytössä myös muita alennuksia, joiden perusteena voi olla esimerkiksi ilmoittautumisen ajankohta tai samasta organisaatiosta ilmoittautuneiden osallistujien määrä. Mikäli samasta organisaatiosta tilaisuuteen osallistuu useampi henkilö, mahdollista alennusta voi tiedustella sisällöstä vastaavalta henkilöltä.

Peruutukset

Peruutuksista on ilmoitettava koulutuksen järjestelyistä vastaavalle henkilölle.

Osallistumisen peruminen ilman kuluja on mahdollista tehdä viimeisen ilmoittautumispäivän päättymiseen asti. Mikäli peruutus tehdään vasta viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tai sitä ei tehdä lainkaan, veloitamme 100 % osallistumismaksusta.

Mikäli viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehtävän peruutuksen syynä on sairastuminen, osallistumismaksua ei veloiteta. Lääkärintodistusta ei tarvita.

Koulutukseen ilmoitetun henkilön tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö ilmoittamalla tästä koulutuksen järjestelyistä vastaavalle henkilölle.

Maksuttomissa koulutuksissa pyydämme ystävällisesti perumaan osallistumisen viimeistään kahta päivää ennen tapahtumaa. Voimme veloittaa maksuttomien läsnäolokoulutusten peruuttamattomista ilmoittautumisista 30 euroa mm. tila- ja tarjoilukuluihin. Maksu ei koske verkossa järjestettäviä koulutuksia.

Majoitus

Suurempien tilaisuuksien yhteydessä Vates-säätiö varaa huonekiintiön yhdestä tai useammasta hotellista osallistujien käyttöön. Osallistujat varaavat itse majoituksen hotellista. Osallistujat maksavat majoituksensa hotellille tai sopivat itse laskutuksesta hotellin kanssa.

Muutokset tilaisuuden toteutuksessa

Pidätämme oikeuden pakottavista syistä tapahtuviin muutoksiin tilaisuuden ohjelmassa.
Koulutuskohtaisesti voidaan esittää ehtoja tilaisuuden toteutukselle.

Koulutuspalaute

Koulutustoiminnan kehittämiseksi Vates-säätiön koulutustilaisuuksista kerätään palaute.
Palaute kerätään sähköisellä kyselyllä välittömästi tilaisuuden jälkeen.

Koulutusjärjestelyitä koskevat yhteydenotot

Järjestösihteeri Meeri Riihelä, 044 773 5708
Sähköpostiosoite on muotoa: etunimi.sukunimi(at)vates.fi
Vates-säätiö sr/koulutus
PL 40
00621 HELSINKI