Siirry pääsisältöön

Päättyneet tapahtumat

Loimaan alueen verkostotilaisuus (KeKo)

05.04.2018 - 05.04.2018

TERVETULOA IDEOIMAAN TUETUN TYÖLLISTÄMISEN VERKOSTOA!

Yhteisen tuetun työllistämisen polun rakentamista, eri toimijoiden kuulemista, innostusta ja ideointia – keskustelun avauksia!

Aika: to 5.4. klo 12.00 -16.00
Paikka: Loimaan kaupungin valtuustosali, Kauppalankatu 3, Loimaa.

Tavoite:
Käynnistää keskustelu eri Loimaan alueen toimijoiden kesken ja löytää yhteiset asiat, joita voisimme yhdessä edistää tuetun työllistämisen palveluissa.

Taustaa:
Vates-säätiö on käynnistänyt vuonna 2017 STEAn rahoittaman hankkeen, jonka tavoitteena on koota alueittain työllistämistä hoitavat kolmannen sektorin toimijat yhteen sekä tukea näiden yhteistä kehittämis- ja projektityötä. Tavoitteena on rakentaa Vatesin valtakunnallisen toiminnan rinnalle eri alueille työllistämistoiminnan kehittämistä tukeva malli. Perustamme kehittämisrinkejä, joiden avulla edistetään yhteistä kehittämistyötä. Jos alueella toimii verkostoja, haluaisimme päästä mukaan toimintaan ja tuoda niihin Vates-säätiön asiantuntemusta.

Esimerkkiaiheita:
”Millainen on Loimaan seudun yhteinen toimintakulttuuri järjestöjen ja muiden toimijoiden välillä? Voisimmeko vielä paremmin hyödyntää järjestöjen työllistämispotentiaalia? Miten Loimaan seudulla edistetään osatyökykyisten ja vammaisten henkilöiden työllistymistä? Millainen on Loimaan seudun monitoimijainen työllisyyden verkostomalli? Olisi hienoa kuulla alueen toimijoita, ideoida, kehittää, edistää…” Tällaisia ajatuksia haluaisin kuulla Loimaalla.  Mitä muuta? Sinä päätät!”

Kysy lisää tai ehdota ajatuksiasi tilaisuuteen:
Hankepäällikkö Mari Toivonen
puh. 050 377 5432
mari.toivonen@vates.fi

KeKo - kehittämisen koordinaatiohankkeen sivuille

Yhteistyöterveisin, Mari KeKo-hankkeesta

Tilaisuuden järjestää Vates-säätiön KeKo-hanke ja yhteistyössä mukana Loimaan kaupungin Nuorten työpaja ja Nuorisotoimi.

takaisin tapahtumiin