Siirry pääsisältöön

Päättyneet tapahtumat

Tervetuloa ideoimaan tuetun työn verkostoa! (KeKo)

28.11.2017 - 28.11.2017

Yhteisen tuetun työllistämisen polun rakentamista, eri toimijoiden kuulemista, innostusta ja ideointia – keskustelun avauksia! 

Aika: 28.11.2017, klo 12 - 16
Paikka: Kansalaistoiminnan keskus Majakka, Pohjoisrantakatu 5, Kemi

Tavoite:
Käynnistää keskustelu eri toimijoiden kesken ja löytää yhteiset asiat, joita voisimme edistää. Tarkoituksena on, että osatyökykyisten ja vammaisten henkilöiden työllistyminen olisi nyt ja tulevaisuudessa agendana eri toimijoilla.

Osallistujat: Kunnan ja järjestöjen edustajia

Taustaa:
Vates-säätiö on käynnistänyt vuonna 2017 STEAn rahoittaman hankkeen, jonka tavoitteena on koota alueittain työllistämistä hoitavat kolmannen sektorin toimijat yhteen sekä tukea näiden yhteistä kehittämis- ja projektityötä. Tavoitteena on rakentaa Vatesin valtakunnallisen toiminnan rinnalle eri alueille työllistämistoiminnan kehittämistä tukeva malli. Perustamme kehittämisrinkejä, joiden avulla edistetään yhteistä kehittämistyötä. Jos alueella toimii verkostoja, haluaisimme päästä mukaan toimintaan ja tuoda niihin Vates-säätiön asiantuntemusta.

Esimerkkiaiheita:
”Millainen on Kemin seudun yhteinen toimintakulttuuri järjestöjen ja kunnan toimijoiden välillä? Miten Kemissä edistetään osatyökykyisten ja vammaisten henkilöiden työllistymistä? Millainen on Kemin seudun monitoimijainen työllisyyden verkostomalli? Olisi hienoa kuulla alueen toimijoita, ideoida, kehittää, edistää…” Tällaisia ajatuksia haluaisin kuulla 28.11 Kemissä  Mitä muuta? Sinä päätät!”

Kutsu tilaisuuteen

Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta 21.11.2017 mennessä.

Ilmoittautumislinkki

Kysy lisää tai ehdota ajatuksiasi tilaisuuteen:
Hankepäällikkö Mari Toivonen, puh. 050 377 5432, mari.toivonen@vates.fi

KeKo-hankkeen sivuille

takaisin tapahtumiin