Siirry pääsisältöön

Päättyneet tapahtumat

Työhönvalmennuksen teemapäivä 22.2.2018: Viittomakielinen työvalmennus

22.02.2018 - 22.02.2018

Vuoden ensimmäinen työhönvalmennuksen teemapäivä pidetään yhteistyössä Poveri-hankkeen kanssa, jota hallinnoi Kuurojen Palvelusäätiö sr.

Aika: torstaina 22.2.2018, klo 9 - 13
Paikka: Vates-säätiö, Oltermannintie 8, 00620 Helsinki (Käpylän aseman lähellä)

Mitä viittomakielinen työvalmennus käytännössä on? Miten asiakkaita tuetaan ja saadaan palveluun? Millaisia erilaisia kommunikointitapoja ja -välineitä asiakkaan kanssa voi hyödyntää? Millaista on työnantajayhteistyö aistivammaisten henkilöiden kanssa?  Tule saamaan ideoita ja oppimaan uutta. Päivässä työstetään asiakastapausten kautta käytännön ratkaisuja arjen työvalmennustilanteisiin. Mukana viittomakielinen työnhakija Tuula Ekström kertomassa omista kokemuksistaan ja työvalmennuksesta. Päivä on keskusteleva ja sidottu työhönvalmentajan työn omaan arkeen.

Kenelle: Ohjaus- ja valmennustyön ammattilaisille

Tavoite: Tutustua aistivammaisten työvalmennukseen, saada ideoita ja välineitä omaan ohjaustyöhön asiakastapausten työstämisen kautta

Hinta: 20 € (sisältää ohjelmaan mainitut tarjoilut)

Lisätietoa: Anne Korhonen, p. 045  676 5473, anne.korhonen(at)vates.fi
Tilaisuuden järjestää Vates-säätiön kehittämiskoordinaattori Anne Korhonen yhteistyössä Kuurojen Palvelusäätiön työvalmentaja Tiina Majan kanssa.

Tervetuloa mukaan!

Tutustu päivän ohjelmaan

Poveri-hanke on STEAn rahoittama, jossa työskentelee kolme valtakunnallisesti toimivaa viittomakielisten työvalmentajaa. Työvalmentajat tekevät viittomakielistä yksilöllistä työvalmennusta, sisältäen mm. opiskelu- ja työllistymissuunnitelmien tekoa, tukea suunnitelmien toteuttamisessa, tukea opiskelussa tai työssä, opastusta IT-asioissa ja tukea elämänhallintaan liittyvissä asioissa. Työtä tehdään verkostoyhteistyönä muiden asiakkaan opiskelu- ja työllisyysasioissa mukana olevien tahojen kanssa.

Tutustu työhönvalmennuksen kehittämisryhmään


takaisin tapahtumiin