Siirry pääsisältöön

Päättyneet tapahtumat

Työllistämisen kehittämispäivät, Helsinki

15.11.2017 - 16.11.2017

Tervetuloa Työllistämisen kehittämispäiville 24.-25.10 Kuopioon ja 15.-16.11. Helsinkiin!

Aika: 15. - 16.11.2017
Paikka: Helsinki

Tänä vuonna Kyvyt käyttöön -seminaari ja Työllistämisyksiköiden johdon päivät yhdistyvät yhdeksi koulutuskokonaisuudeksi. Seminaarin uusi nimi on Työllistämisen kehittämispäivät. Tällä uudistuksella pystymme tarjoamaan kiinnostavia ja ajankohtaisia sisältöjä aiempaa laajemmalle valmentavaa ja ohjaavaa sekä työnjohdollista työtä tekevälle ammattilaisten joukolle.

Perinteisesti tapahtuma on koonnut paikalle työhönvalmentajat, mutta nyt tarjoamme ohjelmaa myös työllistämisyksiköiden työnjohdolle ja muulle valmennushenkilöstölle. Johtamisen ja liiketoiminnallisen kehittämisen erityiskysymykset, jotka ovat tuttuja teemoja johdon päiviltä, ovat myös osana ohjelmaa. Järjestämme jatkossa vuoden aikana kaksi kaksipäiväistä tilaisuutta, joista tänä vuonna toinen pidetään Kuopiossa ja toinen Helsingissä. Päivien yhteydessä järjestämme samaan tapaan verkostoitumista tukevan iltatilaisuuden.

Osa ohjelmasta toteutetaan jälleen aiempien vuosien tapaan verkoston lähettämistä työryhmäehdotuksista. Lähetä oma ehdotuksesi siitä, mitä haluaisit jakaa muille alan ammattilaisille omasta työstäsi, hankkeestasi tai kokemuksestasi.

Seminaarin sivuille

takaisin tapahtumiin