Siirry pääsisältöön

Päättyneet tapahtumat

Vaasan seudun verkostotilaisuus (KeKo)

15.02.2018 - 15.02.2018

TERVETULOA IDEOIMAAN TUETUN TYÖN VERKOSTOA!

Yhteisen tuetun työllistämisen polun rakentamista, eri toimijoiden kuulemista, innostusta ja ideointia – keskustelun avauksia!

Aika: 15.2.2018, klo 12-16
Paikka: Vaasan Seudun Yhdistykset ry, Korsholmanpuistikko 44, II-krs, 65100 Vaasa

Tavoite:
Käynnistää keskustelu eri toimijoiden kesken ja löytää yhteiset asiat, joita voisimme edistää. Tarkoituksena on, että osatyökykyisten ja vammaisten henkilöiden työllistyminen olisi nyt ja tulevaisuudessa agendana eri toimijoilla.
Taustaa: Vates-säätiö on käynnistänyt vuonna 2017 STEAn rahoittaman hankkeen, jonka tavoitteena on koota alueittain työllistämistä hoitavat kolmannen sektorin toimijat yhteen sekä tukea näiden yhteistä kehittämis- ja projektityötä. Tavoitteena on rakentaa Vatesin valtakunnallisen toiminnan rinnalle eri alueille työllistämistoiminnan kehittämistä tukeva malli. Perustamme kehittämisrinkejä, joiden avulla edistetään yhteistä kehittämistyötä. Jos alueella toimii verkostoja, haluaisimme päästä mukaan toimintaan ja tuoda niihin Vates-säätiön asiantuntemusta.

Esimerkkiaiheita:
”Millainen on Vaasan seudun yhteinen toimintakulttuuri järjestöjen ja muiden toimijoiden välillä? Miten Vaasan seudulla edistetään osatyökykyisten ja vammaisten henkilöiden työllistymistä? Millainen on Vaasan seudun monitoimijainen työllisyyden verkostomalli? Olisi hienoa kuulla alueen toimijoita, ideoida, kehittää, edistää…” Tällaisia ajatuksia haluaisin kuulla Vaasassa 15.2.  Mitä muuta? Sinä päätät!”

Kutsu tilaisuuteen

Kysy lisää tai ehdota ajatuksiasi tilaisuuteen:
Hankepäällikkö Mari Toivonen,
puh. 050 377 5432, mari.toivonen@vates.fi

KeKo-kehittämisen koordinaatiohankkeen sivulle

takaisin tapahtumiin