Siirry pääsisältöön

Päättyneet tapahtumat

Varsinais-Suomeen verkostotilaisuus (KeKo)

22.01.2018 - 22.01.2018

Aika: 22.1.2018 klo 12.00 - 16.00
Paikka: Turun seudun TST ry, osoite Kanslerintie 19 Turku

TERVETULOA IDEOIMAAN TUETUN TYÖN VERKOSTOA!

Yhteisen tuetun työllistämisen polun rakentamista, eri toimijoiden kuulemista, innostusta ja ideointia – keskustelun avauksia!

Tavoite:
Käynnistää keskustelu eri toimijoiden kesken ja löytää yhteiset asiat, joita voisimme edistää. Tarkoituksena on, että osatyökykyisten ja vammaisten henkilöiden työllistyminen olisi nyt ja tulevaisuudessa agendana eri toimijoilla.

Taustaa:
Vates-säätiö on käynnistänyt vuonna 2017 STEAn rahoittaman hankkeen, jonka tavoitteena on koota alueittain työllistämistä hoitavat kolmannen sektorin toimijat yhteen sekä tukea näiden yhteistä kehittämis- ja projektityötä. Tavoitteena on rakentaa Vatesin valtakunnallisen toiminnan rinnalle eri alueille työllistämistoiminnan kehittämistä tukeva malli. Perustamme kehittämisrinkejä, joiden avulla edistetään yhteistä kehittämistyötä. Jos alueella toimii verkostoja, haluaisimme päästä mukaan toimintaan ja tuoda niihin Vates-säätiön asiantuntemusta.

Esimerkkiaiheita:

”Millainen on Varsinais-Suomen yhteinen toimintakulttuuri järjestöjen ja muiden toimijoiden välillä? Miten Varsinais-Suomessa edistetään osatyökykyisten ja vammaisten henkilöiden työllistymistä? Millainen on Varsinais-Suomen monitoimijainen työllisyyden verkostomalli? Olisi hienoa kuulla alueen toimijoita, ideoida, kehittää, edistää…” Tällaisia ajatuksia haluaisin kuulla 22.1. Turussa. Mitä muuta? Sinä päätät!”

kutsu tilaisuuteen

Ilmoittaudu linkin kautta 17.1.2018 mennessä linkin kautta.

Ilmoittautumislomake

Kysy lisää tai ehdota ajatuksiasi tilaisuuteen:

Hankepäällikkö Mari Toivonen, puh. 050 377 5432, mari.toivonen(at)vates.fi

KeKo-koordionaatiohankkeen sivuille

Yhteistyöterveisin,

Mari, KeKo-hankkeesta

Vates-säätiö on asiantuntijaorganisaatio, joka edistää vammaisten, osatyökykyisten ja pitkäaikaissairaiden henkilöiden työllistymistä ja työssä pysymistä

takaisin tapahtumiin