Siirry pääsisältöön

    

Pääsivulle      Uutiset       Mediassa      Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

Menneet tapahtumat

ma 24.4.2023 klo 9 - 10:30, Teams. Puhuttu selkokieli työ- ja toimintakeskusten arjessa sekä erityinen tuki ammattioppilaitoksissa.

30.11.2017 Helsinki.Yhdenvertaisuus työelämässä -seminaarissa avataan mm. yhdenvertaisuuslain ja YK:n vammaissopimuksen vaikutusta työelämään. Iltapäivällä paneudutaan käytäntöön. Tapahtuma on osa Suomi 100 vuotta -ohjelmaa.

Yhdenvertaisuus työelämässä / Materiaalit


7.9.2017, Helsinki. Jatkoa 24.8. koulutuspäivälle. Haluatko oppia kirjoittamaan selkokieltä ja tietää, mikä tekstistä tekee helppolukuisen? Tervetuloa kaksipäiväiseen selkokielen kirjoituskoulutukseen, jossa tutustut selkokielen kirjoitusprosessiin ja –ohjeisiin. Koulutuksessa tehdään kirjoitusharjoituksia, joista osallistujat saavat palautetta.

Selkokieltä viestijöille! - jatkokoulutus ensimmäiseen päivään 24.8. osallistuneille


22.8.2017 Helsinki. Viestinnän mittaus ei ole helppoa. Miten asettaa mitattavat tavoitteet, mitä mittareita pitäisi käyttää tai miten mittaamisen prosessit saisi tukemaan paitsi viestinnän kehittämistä myös koko organisaation tavoitteita? Tervetuloa mukaan pohtimaan omia viestinnän mittaamisen tarpeita ja tavoitteita.

Viestinnän mittaus


7.3.2017 Tampere: Tule kuulemaan ja keskustelemaan, miten kielellä ja viestinnällä voidaan edistää tai rajoittaa vammaisen henkilön osallisuutta yhteiskunnassa ja työelämässä.

Esteetön kieli työelämässä 7.3.2017


Viestinnästä tukea omaan työhön: Kun omat pääviestit ja hissipuhe on valmis, on paljon kertoa ja viestiä omasta työstään tärkeille sidosryhmille. Tämä päivä tarjoaa tukea ja keinoja työhönvalmennustyön pääviestien pohtimiseen ja työstämiseen käytännössä. Viestinnän tavoitteen, kohderyhmien ja keinojen pohtiminen tukee arjen työtä, niin työnantajien, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kontaktoinnissa. Päivä on hyvin käytännönläheinen ja sidotaan osallistujien oman työn arkeen.Tervetuloa 26.1.2017 tutustumaan kolmeen valtakunnalliseen verkkosivustoon yhteistyön näkökulmasta sekä kutsumaan muita mukaan omaan vaikuttamistyöhösi. Aamupäivän aikana tutustut Työelämä 2020 -hankkeeseen, Osku Tie työelämään -portaaliin ja Innokylään. Tervetuloa!

Tunnetko jo nämä portaalit? - Kutsu viestinnän yhteistyöhön 2017


Kiinnostaako kampanjointi? Tiedolla vaikuttaminen -hanke ja Vatesin viestintä järjestävät viestijöille ja muille asiasta kiinnostuneille maksuttoman tilaisuuden, jossa saat tietoa ja vinkkejä kampanjointiin kolmen käytännön esimerkin kautta. Mistä kaikki lähti, miten kampanja valmisteltiin ja toteutettiin? Miksi kampanja on valittu vaikuttamisen keinoksi – ja mitä lysti maksaa? Iltapäivällä keskustellaan ja sovitaan, mitä viestintäyhteistyötä voisimme tehdä vuonna 2017 (kampanjat, messut tms.) osatyökykyisten henkilöiden työllistymiseksi ja työssä pysymiseksi.

Tule, koe ja kampanjoi! 29.9.2016


Oletko toimittaja tai viestijä, jota kiinnostaa osatyökykyisen henkilön työllistyminen? Haluatko kirjoittaa artikkelin tai tuottaa aiheesta muuta sisältöä eri medioihin?8.12.2015 Tervetuloa Vatesin viestijäiltapäivään!22.4.2015 - Saat käytännön tietoa mm. LinkedIn-ryhmien käytöstä ja verkkosivujen esteettömyydestä sekä niiden testauksesta.