Siirry pääsisältöön

Tapahtumat ja koulutukset

Vates-säätiön tapahtumat on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita osatyökykyisten henkilöiden työllistymisestä sekä sosiaalisen ja tuetun työllistämisen asioista. Tavoitteena on edistää osatyökykyisten, pitkäaikaissairaiden ja vammaisten ihmisten yhdenvertaista pääsyä työelämään ja työssä pysymistä.

Vatesin asiantuntijat toimivat kouluttajina myös muiden järjestämissä tilaisuuksissa. Heiltä voi tilata myös konsultointia vammaisten ja osatyökykyisten henkilöiden työllistymiseen liittyen.

Vates-säätiön tapahtumista tietoa ja tukea kehittämiseen

Vates järjestää alueellisia ja valtakunnallisia tapahtumia, kuten koulutuksia, seminaareja, osallistavia työpajoja ja keskustelutilaisuuksia. Saat itsellesi ajankohtaista tietoa, pääset mukaan yhteiseen kehittämiseen sekä osallistut keskusteluihin toimialan haasteista ja ratkaisuista. Tapahtumat ovat väylä myös vaikuttamistyöhön.

Tapahtumia järjestävät Vatesin kehittämistoiminta, aluetoiminta ja viestintä. Tutustu tapahtumiin ja löydä keskeisimmät teemat sekä sisällöt oman työsi ja toiminta-alueesi kannalta.

Tapahtumat toteutetaan tällä hetkellä etä- tai hybriditilaisuuksina. Kerromme järjestämistavasta tapahtumien verkkosivuilla.

Järjestämme tilaisuuksia myös yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa. Haluatko kumppaniksi tai ehdottaa tapahtuman teemaa? Ota yhteyttä: meeri.riihela(at)vates.fi

Tavoitteena työllistyminen -webinaarisarja

""

Vates-säätiö ja Kiipula yhdistävät jälleen voimansa Tavoitteena työllistyminen -webinaarisarjaan.

Tänä vuonna teemana on: Hyvä kiertoon! Paneudumme mm. kiertotalouden ja kestävän kehityksen teemoihin erityisesti oppilaitosten ja työllistymisen kannalta.

Merkitse päivät kalenteriisi: 15.3., 12.4. ja 10.5. Tervetuloa mukaan!

Disability Employment Forum -konsepti

Disability Employment Forum (DEF) -konsepti on suunnattu sinulle, joka kaipaat tukea ja vinkkejä työnantaja- ja yritysyhteistyön kehittämiseen käytännössä. Järjestämme vuosittain  tapahtuman, joka on osa työnantajien kanssa käytävää vuoropuhelua ja tiedotusta tukimuodoista, palveluista ja käytännöistä, joilla voidaan edistää vammaisten, osatyökykyisten ja pitkäaikaissairaiden työllistymistä.

Tutustu DEF-konseptiin

Job Shadow Day - työn seuraamisen päivä

Suomessa Vates-säätiö järjestää Job Shadow Day -tapahtuman keväisin touko–kesäkuussa. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään kesäkuun alussa, 2.6., kuten myös useissa muissa Euroopan maissa.

Lue lisää Job Shadow Day -tapahtumasta ja mieti, voisiko sinun työyhteisösi olla ensi keväänä mukana joko lähettävänä tai vastaanottavana tahona.

Lisätietoja JSD-päivästä

Kaikki tapahtumat

02.02.2022 - 02.02.2022
Etelä-Pohjanmaan työpaja 1
09.02.2022 - 09.02.2022
Työtyylianalyysin (WSA) käyttö ja hyödyt, osa I
16.02.2022 - 16.02.2022
Etelä-Pohjanmaan työpaja 2
15.03.2022 - 15.03.2022
Tavoitteena työllistyminen 1
12.04.2022 - 12.04.2022
Tavoitteena työllistyminen 2
10.05.2022 - 10.05.2022
Tavoitteena työllistyminen 3
18.08.2022 - 18.08.2022
Työtyylianalyysin (WSA) käyttö ja hyödyt, osa II

TAPAHTUMALISTALLE       

TOTEUTUNEET TAPAHTUMAT

Tapahtumien tallenteita

""

Vates-säätiön tapahtumien tallenteita ovat katsottavissa Vatesin YouTube-kanavalta. Tallenteet on tekstitetty.

Vatesin tilaisuuksien tallenteita - YouTube (avautuu uuteen välilehteen)

Työhönvalmennus

Tutustu työhönvalmennuksen kehittämisryhmään ja osallistu tilaisuuksiin.

Tervetuloa mukaan!

Lue lisää kehittämisryhmästä

Viestintäverkosto

Vatesin viestintäverkosto on tarkoitettu Sinulle, joka haluat olla mukana tekemässä vammaisten, pitkäaikaissairaiden ja osatyökykyisten henkilöiden työkykyä ja työllistymistä edistävää viestintää ja vaikuttamistyötä. Toimintaan kuuluu seminaareja, koulutusta sekä vierailuja toimialan organisaatioihin. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää viestintäverkostosta