Siirry pääsisältöön

Tapahtumat ja koulutukset

Vates-säätiö järjestää alueellisia ja valtakunnallisia tapahtumia, kuten koulutuksia, seminaareja, työpajoja ja verkostovierailuja.

Tilaisuudet on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita osatyökykyisten henkilöiden työllistämisestä sekä sosiaalisen ja tuetun työllistämisen asioista. Tavoitteena on edistää osatyökykyisten, pitkäaikaissairaiden ja vammaisten mahdollisuutta päästä työelämään yhdenvertaisesti muiden kanssa.

Vatesin asiantuntijat toimivat kouluttajina myös muiden järjestämissä tilaisuuksissa. Heiltä voi tilata myös konsultointia vammaisten ja osatyökykyisten henkilöiden työllistymiseen liittyen.

Piirroskuva auditoriosta.

Tapahtumien ja koulutusten tilaus- ja peruutusehdot

Tapahtumien tietosuojaseloste

Vates-säätiön koulutukset ja muut tapahtumat pyritään järjestämään esteettömissä tiloissa.

Vuoden tapahtumateema:

Tulevaisuuden työ – työn murros

Loppuvuoden tilaisuudet järjestetään etäyhteydellä.

Työllistämisen kehittämispäivä - Työelämän muutosten mahdollisuudet, 18.11.2020, etäyhteys

Yksi nainen, kolme miestä ja vihreitä ja punaisia puhekuöpia.Työllistämisen kehittämispäivä järjestetään verkossa!

Vaikka toteutustapa on tänä syksynä erilainen, seminaarissa on totuttuun tapaan yleisluentoja sekä vapaasti valittavia rinnakkaistyöryhmiä.

Päivien teemana on: Työelämän muutosten mahdollisuudet. Tulemme myös painottamaan sisällöissä nykyisen tilanteen tuomat hyvät etäohjauksen ja -tuen uudet sovellukset.

Kehittämispäivä järjestetään yhteistyössä Kiipulan kanssa.

Tutustu päivien ohjelmaan (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Job Shadow Day teemaviikon avaus 16.11.2020

Job Shadow Day logo - sininen käsi.

Järjestämme 16. - 22.11. teemaviikon, jolloin lanseeraamme kevään 2021 Job Shadow Day -tapahtuman. Tiedotamme teemaviikon kampanjassa mm. työnantajia siitä, mitä työn seuranta tarkoittaa, keille se on suunnattu ja miksi siihen kannattaa osallistua.

Tule kuulemaan, mitä tällä viikolla tapahtuu, eli miten Job Shadow Day näkyy esim. some-kanavilla! Kutsumme sinut myös jakamaan teemaviikon kampanja-aineistoa omilla kanavillasi. Ilmoittaudu mukaan!

Tule mukaan!

Disability Employment Forum -konsepti

Disability Employment Forum (DEF) -konsepti on suunnattu sinulle, joka kaipaat tukea ja vinkkejä työnantaja- ja yritysyhteistyön kehittämiseen käytännössä. Järjestämme vuosittain  tapahtuman, joka on osa työnantajien kanssa käytävää vuoropuhelua ja tiedotusta tukimuodoista, palveluista ja käytännöistä, joilla voidaan edistää vammaisten, osatyökykyisten ja pitkäaikaissairaiden työllistymistä.

Tutustu DEF-konseptiin

Kaikki tapahtumat

16.11.2020 - 16.11.2020
Verkkotyöpaja välityömarkkinamallista
16.11.2020 - 16.11.2020
Job Shadow Day -teemaviikon avaus
18.11.2020 - 18.11.2020
Työllistämisen kehittämispäivä
08.12.2020 - 08.12.2020
Työhönvalmennuksen teemapäivä

TAPAHTUMALISTALLE       

TOTEUTUNEET TAPAHTUMAT

Työhönvalmennus

Tutustu työhönvalmennuksen kehittämisryhmään ja osallistu tilaisuuksiin.

Tervetuloa mukaan!

Lue lisää kehittämisryhmästä

Viestintäverkosto

Vatesin viestintäverkosto on tarkoitettu Sinulle, joka haluat olla mukana tekemässä vammaisten, pitkäaikaissairaiden ja osatyökykyisten henkilöiden työkykyä ja työllistymistä edistävää viestintää ja vaikuttamistyötä. Toimintaan kuuluu seminaareja, koulutusta sekä vierailuja toimialan organisaatioihin. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää viestintäverkostosta