Siirry pääsisältöön

Olemme mukana 2024

Logoista linkitys organisaatioiden kotisivuille. Linkit avautuvat uuteen välilehteen.

Vates-säätiön logo Siun Sote Pohjois-Karjalan hyvinvointialue -logoteksti.
Musta teksti Vilppulan seudun palvelukotiyhdistys ry ja punainen sydän. Ympyrä, joka jaettu osioihin, joista 3 on vaaleansinisiä ja yksi tumman sininen - osioiden päällä pinkki, vaaleanvihreä, kettainen ja violetti sydän. Teksi POHY - Pohjanmaan Yhdistykset. Österbottens Föreningar
Oranssi kiemura, jossa kaksi lenkkiä ja teksti Metropolia. Yrityksen nimi mukailluin suurakkosin - ROPEE.
Punainen, keltainen ja sininen ympyrä, sininen teksti Laptuote-säätiö sr. Kotimäen Pitotupa -teksti, haarukka, veitsi ja lusikka mustassa ympyrässä.
Logossa piirroskuva loka-autosta ja teksti Lokapalvelu T. Pesonen. Musta teksti Pogostan Palvelut
Vaaleansinisen pallon sisällä PtVP valkoisilla kirjaimilla. Vihreän keitaan logo: puu, ruskea runko ja vihreät lehdet, vieressä kolme sinistä pisaraa, alla teksti Vihreä keidas.
Sinisiä nousevia porraskuvioita, vasemmassa yläkulmassa oranssi pieni neliö, teksti Sastaman opisto. Vihreä sävyinen kuva, ylhäällä TEY -kirjaimset, sen alla vuosiluku 1821 ja lintu pesässä, alla kirjaimet ÅDF.
Kolme sinistä palloa, joissa kussakin yksi valkoinen kirjan A, R ja I ja yksi violetti pallo, jossa valkoinen D-kirjain -alla musta teksti Arki digittää Honkalampi. Musta ympyrä, joss oranssi kuvio ja teksti Kädenjälki.
Violetti var-tavu ja vihreä ha-tavu, Varhan logo. Vihreät kädet ja kasvinlehdet, teksti bottom-up, Euroopan unionin logo ja Väentuvan logo, jossa piirrosmetsä ja valkoinen talo.
Spesin valkoinen hahmokuvio, jossa neljä tasareunaista ulkonemaa ja yksi sakara. Kaksi vihreää talonkattoa, joissa savupiiput, alla teksti Kiinteistöhuolto Martiskainen Oy, alla tyylitelty M-kirjain.
Satakunnan osuuskaupan logo, tyylitelty S-kirjaian ja teksti Satakunta vihreällä. Keltainen iso rakennus, jonka vieressä puu ja teksti Lehmuslinnan päiväkoti
Siniset kirjaimet ODL valkoisella pohjalla. Kaksi mustaa kolmiota, joista toinen suurempi - musta teksti Vaara kirjastot.
Punaisen pohjavärin päällä valkoinen teksti ilo ja mustan värin päällä valkoinen mantsi - Ilomantsin logo. Kuvan vasemmassa laidassa vaalean sininen pisara, jossa valkoinen kahvikuppi, josta nousee aromeja, vieressä sininen teksti Rantakahvila Ilonpisara.
Pinkki yhdistetty C ja S-kirjain vieressä musta teksti Caritas-säätiö Kaksi mustavalkoista ruusua ja teksti Joensuun kukkatalo.
Teksti Nuorten Ystävät, reunassa eri vihreän sävyinen kuvio, jonka keskellä NY. Vihreä kolmella viivalla tyylitelty S-kirjain ja vieressä vihreä teksti PKO.
Mustat jalanjäljet ja niiden päällä keltainen punareunainen teksti Sted för Steg. Valkoisella pohjalla punainen kuvio, joka näyttää pohjapiirrokselta, mustalla tekstillä Monipalvelukeskus ja isoilla punaisilla kirjaimilla PALKE:
Sininen neliö, jonka keskellä keltainen soikio, jossa lukee sinisillä kirjaimille IKEA. Keltainen kaari, jonka alla lukee aula vihreillä kirjaimilla.
Valkoisella pohjalla sinireunainen tulppaani ja plus-merkki sinisen ympyrän sisällä. Metallikyltti, jossa teksti Yhteisötalo Satama.
Veto+hankkeen logo, Plu logo ja Euroopan unionin logo. KAKSPY, ALVI, Yhteistyritys ja Euroopan unionin osarahoittama -logot
Sininen neliö, jonka alla punainen neliö ja alimmaisena näkyy vähän keltaista neliötä, yläpuolelle vihreä lehti, vieressä teksti KEUSOTE Keski-Uudenmaan hyvinvointialue. Tummansinen pallo, jossa valkoisella teksti eezy, vieressä sininen Työllisyyspalvelut-teksti
Keltaseinäinen talo, jossa valkoiset koristeristikot, iso ikkuna ja kaksi pyöreää ikkunaa, sininen taivas ja kuvan alla vihreä ja sininen käsi kättelevät. Valkoinen kämmen, sinisen suorakulmion sisällä, suorakulmion vasen reuna kaarrettu, alla teksti Invalidiliitto.
Pinkki pallokuvio, jonka sisällä tyylitelty R-kirjain, alla teksti Rinnekodit. Vihreä ja punainen nuoli sininen teksti elis circular services at work.
Punainen kuvio, jonka keskellä teksti LUOVI valkoisilla kirjaimilla, yläpuolella mustalla sana ammattiopisto. Sydän, joka koostuu violeteista, vaaleansinisistä, pinkeistä ja vaaleanvihreistä neliöistä, pinkki pystyviiva ja teksti VAKE.
Teskti Suvimäen klubitalo Jyväskylä, harmaa talonpäädyn ääriviiva, aurinko näkyvissä katonlappeen takaa ja yksi vihreä seinäpalkki. Kouvolan Lakritsin logo.
Reunassa sininen kidekuvio teksti Pohde Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue. Car Pojat teksti kahdella rivillä, sanojen välissä oranssi vaakaviiva.
Musta kaivurin sivukuva, mies sisällä, alla teksti Arskan Kone Oy. Korvaa kuvaava kuvio, yläosa sininen alaosa punainen, teksti Kuuloliitto.
JOKO työelämään teksti ympyrän sisällä, vieressä Keuruun kaupungin, Euroopan unionin sininen lippulogo jossa keltaiset tähdet ympyrässäja Elyn sini-oranssi-vihreä kuviollinen logo. Punainen sydän, yläpuolelle teksti Kahvila Lähde ja alapuolella Lapinlahden Lähteen Sydän.
Teksti Tintin lemmikki ja piirroskuva pystykorvaisesta, karvaisesta koirasta. Oranssi siniiset soikiot ja teksti Päijät-Hämeen hyvinvointialue.

Osallistujat 2024

Tervetuloa toteuttamaan Job Shadow Day -päivää!

Tälle sivulle kootaan kaikki päivään osallistuvien yhteisöjen ja yritysten yhteystiedot maakunnittain ja kaupungeittain. Kannattaa käydä katsomassa, keitä juuri sinun alueeltasi on ilmoittautunut mukaan ja ottaa rohkeasti yhteyttä!

Ilmoittautukaa mukaan joko lähettävänä tai vastaanottavana tahona (voitte myös olla molempia), niin saatte yhteystietonne ja logonne tälle sivustolle. Voitte kertoa seurattavasta tehtävästä lähettämällä lyhyen kuvauksen sähköpostilla osoitteella marianne.pentikainen@vates.fi niin lisäämme tiedon yhteistietojenne alle.

Facebook-sivultamme löydät runsaasti kuvia työn seurannasta. Katsasta myös Twitter #jobshadowday #JSDFinland

Vakuutus

Vates-säätiö vakuuttaa JSD-päivään työpaikalla osallistuvat työn seuraajat sekä tukihenkilöt. Vakuutuksen piiriin eivät kuulu etäyhteydellä tapahtumaan osallistuvat. Vakuutetun turvaselvitys ja ryhmätapaturmanvakuutuksen ehdot oheisena, linkit aukeavat uusiin välilehtiin: Turvaselvitys (FI),Turvaselvitys (SWE) ja Turvaselvitys (EN) sekä ryhmätapaturmavakuutuksen vakuutusehdot suomi, ruotsi ja englanti. Vakuutuksen piiriin kuuluvat myös alle 17-vuotiaat ja yli 70-vuotiaat (kts. turvaselvitys). Vakuutuskirjassa on maininta, että vakuutetun kotikunta tulee olla väestötietojärjestelmän ja kotikuntalain mukaan Suomessa. Vakuutus piiriin kuuluvat myös päivään osallistuvat ohjaajat. Huomatkaa, että Vatesin ottama vakuutus on voimassa vain, jos sopimus on allekirjoitettu ja sen kopio saapunut Vates-säätiölle ennen työnseurantapäivää.

Ruotsinkielinen turvaselvitys päivitetään sivuille myöhemmin.
 

Etsi lähettäviä ja vastaanottavia tahoja maakunnittain
 
Lähettävät / vastaanottavat tahot alueittain

Uusimaa

Lähettävät tahot:

Helsinki

Aula-työkoti
Yhteyshenkilöt: Henna Harju, puhelin: 040 715 0870, sähköposti henna.harju@aula-tyokoti.fi ja Jenny Ekman, puhelin 044 497 0804, sähköposti jenny.ekman@aula-tyokoti.fi

Aula-työkotien Kannatusyhdistys ry
Yhteyshenkilö: Jenni Granqvist, puhelin: 050 431 9262, sähköposti: jenni.granqvist@aula-tyokoti.fi

Eezy Työllisyyspalvelut
Yhteyshenkilö: Hanna Rämö, puhelin: 050 305 8666, sähköposti: hanna.ramo@eezy.fi

Helsingin kaupunki, Kolmannen linjan palvelupiste
Yhteyshenkilö: Nina Salin, puhelin: 050 516 6517, sähköposti: nina.salin@hel.fi

Invalidiliitto ry
Yhteyshenkilö: Katja Anttila, puhelin:  040 560 9334, sähköposti: katja.anttila@invalidiliitto.fi

Rinnekodit Oy
Yhteyshenkilö: Sanna Holopainen, puhelin: 044 762 1948, sähköposti: sanna.holopainen@rinnekodit.fi

Vihreä Keidas ry
Yhteyshenkilö: Katja Försti, puhelin: 044 291 3181, email: katja.forsti@vihreakeidas.fi

Steg för Steg rf
Yhteyshenkilö: Frank Lundgren, puhelin: 044 500 8646, sähköposti:  frank.lundgren@stegforsteg.fi

Hanko

Västra Nylands Välfärdsområde/ Fyrens service enhet
Yhteyshenkilöt:
Tina Strandbeck, puhelin: 0400 712 853, sähköposti: tina.strandbeck@luvn.fi
May Sannholm, puhelion: 0400 712 853, sähköposti: may.sannholm@luvn.fi

Järvenpää

Ammattipisto Spesia
Yhteyshenkilö: Kristiina Luukkonen, puhelin: 044 765 1337, sähköposti: kristiina.luukkonen@spesia.fi

Keski-Uudenmaan Hyvinvointialue, Vammaisten palvelut, Työ- ja päiväaikainen toiminta/ Tuettu työ, Järvenpää
Yhteyshenkilö: Heli Laurila, puhelin: 050 497 2397, sähköposti: heli.laurila@keusote.fi

Karjaa

Klubitalo Fontana ry/Klubbhus Fontana rf
Yhteyshenkilö: Tiina Hakala, puhelin: 040 865 0591, sähköposti: info@klubbhusfontana.fi

Porvoo

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue
Yhteyshenkilöt:
Satu Broman, puhelin: 040 593 2282, sähköposti: satu.broman@itauusimaa.fi
Opri Tallgren, puhelin: 040 617 3540, sähköposti: opri.tallgren@itauusimaa.fi

Östra Nylands välföresomståde/ Funkstionshinderservicen
Yhteyshenkilöt:
Cecilia Åsten, puhelin: 050 348 0587, sähköposti: cecilia.asten@itauusimaa.fi
Elisabeth Kvikant, puhelin: 044 358 1198, sähköposti: elisabeth.kvikant@itauusimaa.fi

Vantaa

Vantaan ja Keravan Hyvinvointialueen työvalmennus Virtaamo
Yhteyshenkilö: Heidi Soljava-Duprat, puhelin: 043 826 8312, sähköposti: heidi.soljava-duprat@vakehyva.fi

 

Vastaanottavat tahot:

Uudenmaan TE-toimisto
Yhteyshenkilö: Henna-Marita Salmensuo, puhelin: 029 504 0456
sähköposti: henna-marita.salmensuo@te-toimisto.fi

lähde alueellisen työkykykoordinaattorin matkaan seuraamaan ja tutustu hänen työhönsä
tutustu työkykykoordinaattorin tehtävään

Helsinki

Karjaa

Klubitalo Fontana ry/Klubbhus Fontana rf
Yhteyshenkilö: Tiina Hakala, puhelin: 040 865 0591, sähköposti: info@klubbhusfontana.fi

Sipoo

Pihapiirin Lapset Ry / Lehmuslinnan päiväkoti
Yhteyshenkilö: Tiina Vasenius-Simola, puhelin: 050 341 1930, sähköposti: tiina.vasenius-simola@pihapiirinlapset.fi

Tuusula

Elis Textile Service Oy
Yhteyshenkilö: Susanna Kalervo, puhelin: 044 571 3833, sähköposti: susanna.kalervo@elis.com

Työn seuraamisesta on sovittu

 

Askola

Rosk'n roll

Espoo

IKEA Espoo / ED&I Leader - (in English)
Yhteyshenkilö:
Catharina Van Den Houwe, 040 716 6188

Ikea Espoo
Yhteyshenkilö: Ilona Ylänne, puhelin: 09 3482 9482, sähköposti: ilona.ylanne@ingka.ikea.com

IKEA Espoo / RCMP (Remote Customer Meeting Point = Call Center with only office jobs, in Leppävaara)
Yhteyshenkilö: Jaana Kostet-Kurki, puhelin: 040 450 8739

Live Flow/Rikotaan rajoja
Yhteyshenkilö: Elisa Silander, puhelin: 050 320 6737, sähköposti: riku.silander@gmail.com

Hanko

Hangö museum
Yhteyshenkilö: Linda Svennblad

Hangöbyskola/Sländorna
Yhteyshenkilö: Sofia Abrahamsson, puhelin: 040 187 2474

Helsinki

Ateneumin taidemuseo
Yhteyshenkilö:
Inka Yli-Tepsa, puhelin: 029 500 321, sähköposti: inka.yli-tepsa@ateneum.fi

Helsingin kaupunki SoTePe
Yhteyshenkilö
: Åsa Lindroos, sähköposti: asa.lindroos@hel.fi

Pro Lapinlahden Tuki Oy/Kahvila Lähde
Yhteyshenkilö: Tiina Jokelainen, puhelin:  040 178 3454, sähköposti: tiina.jokelainen@lapinlahdenlahde.fi

Hyötykasviyhdistyksen Annalan Puutarha
Yhteyshenkilö: Satu Sainio, sähköposti: annala@hyotykasviyhdistys.fi

Metropolia Ammattikorkeakoulu
Yhteyshenkilö: Ulla Vehkaperä, puhelin: 040 7145 147, sähköposti: ulla.vehkapera@metropolia.fi

Prisma Tripla
Yhteyshenkilö: Elina Lindström, puhelin: 010 765 7012, sähköposti: elina.lindstrom@sok.fi

Tmi N. Wikström / KM Pikku Huopalahti
Yhteyshenkilö: Nina Wikström, puhelin: 050 300 6511, sähköposti: nina.wikstrom@k-market.com

Tokmanni Ajomiehentie
Yhteyshenkilö:
Aleksi Hakanen, sähköposti: aleksi.hakanen@tokmanni.fi

Tokmanni Konala
Yhteyshenkilö:
Åsa Lindroos, sähköposti: asa.lindroos@hel.fi

Järvenpää

Askarrellen
Yhteyshenkilö:
Nita Liimatainen, puhelin: 050 490 3907, sähköposti; nita.liimatainen@askarrellen.fi

Espresso House Järvenpää
Yhteyshenkilö:
Jessika Nieminen, puhelin: 040 668 1261, sähköposti: jarvenpaa@espressohouse.com

Keusote
Yhteyshenkilö: Tiina Hiltunen, puhelin: 040 304 8231, sähköposti: tiina.hiltunen@keusote.fi

K-Rauta Järvenpää

Palmia Oy / Ravintola Silkkiuikku, lounas -kahvila
Yhteyshenkilö: Josi Kaijalainen, sähköposti: josi.kaijalainen@palmia.fi

Vanha Suksitehdas, useampi yrittäjä

Karjaa

Elämäsi Attendo Oy
Yhteyshenkilö: LInda Westerholm, puhelin: 040 543 0045, sähköposti: linda.westerholm@elamasi.fi

Kasnäs

Finnferries m/s Aurora

Kauniainen

Kauniaisten kirjasto

Mäntsälä

Car Pojat
puhelin: 019 688 0126, sähköposti: carpojat@msoynet.com

Porvoo

Ateljee Eivor ry
Yhteishenkilö:
Nelli Nio, puhelin: 050 543 1265, sähköposti: nelli@hellinio.com

Attendo Oy
Yhteyshenkilö: Petra Ranta, sähköposti: petra.ranta@attendo.fi

BioRex, Borgå
Yhteyshenkilö: Edgar Nieminen, puhelin: 075 756 1272, sähköposti: edgar.niemnen@biorex.fi

Borgåbladet
Yhteyshenkilö: Helen Kurri, puhelin: 040 506 3937, sähköposti: helen.kurri@bbl.fi

Cafe Fanny
Yhteyshenkilö: Belinda Peltonen, puhelin: 050 492 9924, sähköposti: peltonen@cafefanny.fi

Iloiset Ateriat Oy / McDonalds
Yhteyshenkilö: Jennica Salonen, puhelin: 0400 593 083, sähköposti: porvoo-rav.paallikko@fi.meal.com

Kahvila Keltainen ApinaYhteyshenkilö: Outi Lång, puhelin: 040 304 7729, sähköposti: outi.lang@itauusimaa.fi

Kivilinnan tila
Yhteyshenkilö: Veera Bjön, puhelin: 044 268 0708, sähköposti: kivilinnan tila@gmail.com

K-Rauta Porvoo
Yhteyshenkilö: Jenny Ruotsalainen, puhelin: 040 719 2672, sähköposti: jenny.ruotsalainen@k-rauta.fi

Luhta Porvoo
Yhteyshenkilö: Tero Manninen, puhelin: 040 801 0573, sähköposti: tero.manninen@luhta.fi

Salon Eco Helmia
Yhteyshenkilö: Miia Laakkonen, puhelin: 040 578 8932

Taste Day & Night
Yhteyshenkilö: Oscar Ahonen, puhelin: 044 980 0230, sähköposti: dayandnight@tasteravintolat.fi

Varuboden Osla / Sale Huhtinen
Yhteyshenkilö: Anne Viren, puhelin: 010 765 9814, sähköposti: anne.viren@sok.fi

Ok Varuboden Osla hlg / S-Market Kevätkumpu
Yhteyshenkilö: Jenna Myllynen, puhelin: 010 765 9321, sähköposti: jenna.myllynen@sok.fi

Verdis Oy
Yhteyshenkilö: Josi Nyrhivaara, puhelin: 041 732 5522, sähköposti: josi.nyrhivaara@verdis.fi

YLE, Borgå
Yhteyshenkilö: Mikael Crawford, puhelin: 040 869 1117

Tammisaari

Attendo La RosetteYhteyshenkilö: Sabine Wallenius, puhelin: 045 128 1065, sähköposti: sabine.wallenius@attendo.fi

Attendo: Villa Stella
Yhteyshenkilö: Susanna Nodström, puhelin 044 356 7256, sähköposti: susanna.nordstrom@attendo.fi

Huvudstadsbladet Ab / Västra Nyland
Yhteyshenkilö: Marina Holmberg, puhelin: 050 468 5737, sähköposti: marina.holmberg@vastranyland.fi

Suutari Eki
Yhteyshenkilö: Ari Eronen, puhelin: 044 041 5120, sähköposti: info@suutarieki.fi

Söderkulla

Hoivamme Satakunta Oy / Hoivamme Sipoo
Yhteyshenkilö: Veera Turula, puhelin: 050 443 0156, sähköposti: veera turula@hoivamme.fi

 

Vantaa

Cafe Popolo

Ikea Vantaa 
Yhteyshenkilö: Krista Delgado, puhelin: 09 3482 9335, sähköposti: krista.delgado@ingka.ikea.com

Tokmanni Oy / Myyrmanni
Yhteyshenkilö: Jennika Ronkainen, puhelin: 040 567 9018, sähköposti:  jennika.ronkainen@tokmanni.fi

Etelä-Karjala

Lähettävät tahot:

Imatra

Etelä-Suomen Klubitalot ESKOT Ry / Imatran Klubitalo
Yhteyshenkilöt:Sari Ilonen, puhelin: 050 550 6911, sähköposti: sari.ilonen@eskot.org
Jukka Pousi, puhelin: 050 478 7627, sähköposti: jukka.pousi@eskot.org

Lappeenranta

Laptuote-säätiö, Sote-paja
Yhteyshenkilö: Marjo Viitanen, puhelin: 040 843 4155, sähköposti: marjo.viitanen@laptuote.fi

Laptuote-säätiö
Yhteyshenkilö: Susanna Sipari, puhelin: 040 530 6590, sähköposti: susanna.sipari@laptuote.fi

 

Työn seuraamisesta on sovittu

Imatra

Kulttuuripaja Mansikka
Yhteyshenkilö:
Juha-Pekka Natunen, puhelin: 040 162 5216, sähköposti: juha-pekka.natunen@eskot.org

Lappeenranta

Prisma Lappeenranta/ Etelä-Karjalan EK
Yhteyshenkilö:
Petri Pulkkinen, puhelin 010 762 0112, sähköposti: petri.pulkkinen@sok.fi

S-market Iso-Kristiina
Yhteyshenkilö: Nita Viiru, puhelin: 010 762 0547, sähköposti: nita.viiru@sok.fi

Vammaispalv. työvalmennuskeskus Kaisla
Yhteyshenkilö: Tytti Pohjamo, puhelin: 040 514 0822, sähköposti: tytti.pohjamo@ekhva.fi

Etelä-Pohjanmaa

Lähettävät tahot:

Seinäjoki

Ammattiopisto Luovi
Yhteyshenkilö: Päivi Pölkky, puhelin: 040 319 3765, sähköposti: paivi.polkky@luovi.fi

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry/VETO+ hanke
Yhteyshenkilö: Tuula Sundberg, puhelin: 040 547 6270, sähköposti: tuula.sundberg@plu.fi

 

Työn seuraamisesta on sovittu

Seinäjoki

Neuroliitto ry / Palvelutalo Pihapihlaja
Yhteyshenkilö: Irmeli Mäkinen, puhelin: 0400 765 268, sähköposti: irmeli.makinen@neuroliitto.fi

Etelä-Savo

Lähettävät tahot:

Mikkeli

Kehitysvammaisten Tukiliitto/ Itä-Suomen työelämä omaksi-hanke
Yhteyshenkilö:
Pauliina Hintsanen, puhelin: 040 744 2736, sähköposti: pauliina.hintsanen@tukiliitto.fi

Työn seuraamisesta on sovittu

Mikkeli

Neiti Neilikka
Yhteyshenkilö: Tea Pulkkinen, puhelin 050 433 3485

Kainuu

Lähettävät tahot:

Nuorten Ystävät ry / Klubitalo Tönäri
Yhteyshenkilö: Susanne Ilvonen, puhelin, 050 569 2400, sähköposti:  susanne.ilvonen@nuortenystavat.fi

 

Mukaan ilmoittautuneet työnantajat:

Kanta-Häme

Lähettävät tahot:

 

Mukaan ilmoittautuneet työnantajat:

Keski-Pohjanmaa

Lähettävät tahot:

 

Mukaan ilmoittautuneet työnantajat:

Keski-Suomi

Lähettävät tahot:

Jyväskylä

Ammattiopisto Spesia
Yhteyshenkilö:
Raisa Moilanen, puhelin: 050 408 6016, sähköposti: raisa.moilanen@spesia.fi
Sini Saarikoski, puhelin: 050 566 2471, sini.saarikoski@spesia.fi

Psykiatrisen Kuntoutuksen tuki ry / Suvimäen Klubitalo
Yhteyshenkilö: Anna Jokela, puhelin: 040 771 9517, sähköposti: toy@suvimaenklubitalo.fi

Keuruu

JOKO työelämään -hanke / Keuruun kaupunki
Yhteyshenkiö: Riikka Palomäki, puhelin: 040 540 5916, sähköposti:  riikka.palomaki@keuruu.fi

Laukaa

Keski-Suomen hyvinvointialue/ erityisryhmien kotiin annettavat ja asumispalvelut/ Taitojen talo
Yhteyshenkilö: Jutta Mélart, puhelin: 040 702 7138, sähköposti jutta.melart@hyvaks.fi

Väentupa ry, Bottom-up -hanke, Työnhakutupa
Yhteyshenkilö: Elina Heiskanen, puhelin: 040 636 1393, sähköposti: elina.heiskanen@vaentupa.fi

 

Mukaan ilmoittautuneet työnantajat/vastaanottavat tahot:

Jyväskylä

Kuuloliitto ry
Yhteyshenkilö Tiina Ahonen, puhelin: 044 346 9539, sähköposti. tiina.ahonen@kuuloliitto.fi

Laukaa

Väentupa ry, Bottom-up -hanke, Työnhakutupa
Yhteyshenkilö: Elina Heiskanen, puhelin: 040 636 1393, sähköposti: elina.heiskanen@vaentupa.fi

 

Työn seuraamisesta on sovittu

Jyväskylä

Jyväskylän seurakunta
Yhteyshenkilö: Maarit Nuopponen, puhelin: 045 657 5715, sähköposti: maarit.nuopponen@elv.fi

Keljon Market-Suutari
Yhteyshenkilö: Timo Huisman, sähköposti: avaimentekija@elisanet.fi

Mattilanniemen Hotelli Alba
Yhteyshenkilö: Päivi Ropponen, puhelin: 014 636 311, sähköposti: info@hotellialba.fi

Laukkaa

Laukaan Kädenjälki ry
Yhteyshenkilö: Mirja Autio, puhelin: 050 491 1431, sähköposti: kadenjalki@kadenjalkilaukaa.fi

Kierrätysmyymälä Retrokeidas
Yhteyshenkilö: Virve Lappalainen, puhelin: 040 145 4420, sähköposti: virve.hakkarainen@vaentupa.fi

Kymenlaakso

Lähettävät tahot:

Kotka

Kakspy ry
Yhteyshenkilö: Heidi Kokkonen, puhelin: 044 760 3210, sähköposti:  heidi.kokkonen@kakspy.com

Kouvola

Kouvolan Kipinä ry
Yhteyshenkilö: Pinja Sakara 040 756 2082 pinja.sakara@kouvolankipina.fi

 

Vastaanottavat tahot:

Kotka

Kakspy ry
Yhteyshenkilö: Heidi Kokkonen, puhelin: 044 760 3210, sähköposti: heidi.kokkonen@kakspy.com

Kouvola

Kouvolan Lakritsi Oy
Yhteyshenkilö: Virve Ekroth, puhelin: 040 507 2594, sähköposti: virve@kouvolanlakritsi.fi

Lappi

Lähettävät tahot:

 

Mukaan ilmoittautuneet työnantajat:

 

Pirkanmaa

Lähettävät tahot:

Kolho

Vilppulan seudun palvelukotiyhdistys ry
Yhteyshenkilöt:
Elina Poutanen, puhelin: 040 645 3088, sähköposti:  vastaavaohjaaja.vspky@gmail.com ja
Anne Ylä-Mäihänniemi, puhelin: 040 677 2110, sähköposti: vspky@gmail.com

Parkano

Kolmostien Terveys Oy
Yhteyshenkilö: Tiina Kortesoja, puhelin: 044 786 5791, sähköposti: tiina.kortesoja@pihlajalinna.fi

 Sastamala

Sastamalan Opisto, Tsemppiä urapolulle! -hanke
Yhteyshenkilö: Satu Ohrala, puhelin: 040 526 4957, email: satu.ohrala1@sastamala.fi

*******************

Työn seuraamisesta sovittu

Kolho

Jarmo Kälvi Rakennuspalvelut Oy
Yhteyshenkilö:
Jarmo Kälvi. puhelin: 045 630 5964, sähköposti: jamokalvi@hotmail.com

Mäk-Met 2000 Oy
Yhteyshenkilö: Risto Mäkelä, puhelin: 040 548 9979, sähköposti: makmet2000@gmail.com

Korkeakoski

Mäntänvuoren Terveys Oy/Juupakoti
Yhteyshenkilö: Miisu Silenius, puhelin: 050 344 3130, sähköposti:  miisu.silenius@pihlajalinna.fi

Parkano

K-Supermarket Parkano
Yhteyshenkilö: Jari Kuusijoensuu, puhelin: 0500 723 903, sähköposti: jari.kuusijoensuu@k-supermarket.fi

Kolmostien Terveys Oy / Väistön ryhmäkoti
Yhteyshenkilö: Minna Leppäharju, puhelin. 044 786 5707, sähköposti: minna.leppaharju@pihlajalinna.fi

Kolmostien Terveys Oy / Kotiateria-auto
Yhteyshenkilö: Sarianne Mäki-Mantila, puhelin: 040 683 7341, sähköposti: sarianne.maki-mantila@pihlajalinna.fi

Kuljetusliike Sami Koskinen Oy
Yhteyshenkilö: Toni  Nevanperä, puhelin: 050 561 7246, sähköposti: toni.nevanpera@skoskinen.fi

Parkanon kaupunki / Tekn.
Yhteyshenkilö: Elisa Simola, puhelin: 044 786 5671, sähköposti: elisa.simola@parkano.fi

Parkanon Kone ja Metalli Oy
Yhteyshenkilö: Timo Riihiviita, puhelin: 040 504 1236, sähköposti: timo.riihiviita@gmail.com

Parkanon seurakunta
Yhteyshenkilöt:
Tuija Haukkaluoma, puhelin: 040 804 9654, sähköposti: tuija haukkaluoma@evl.fi ja Heidi Viita-Virtanen, puhelin: 040 804 9655, sähköposti: heidi.viita-virtanen@evl.fi

Sastamala

ABC Kiikoinen(/Satakunnan Osuuskauppa
Yhteyshenkilö: Eerica Isonokari, eerica.isonokari@sok.fi

Aseman kenkä
Yhteyshenkilö: Marianne Haapamäki, puhelin: 0400 745 416, sähköposti: marianne.haapamaki@kopteri.net

Auto-Iiro Oy
Yhteyshenkilö: Janne Kanerva, puhelin: 044 719 0882, sähköposti: janne.kanerva@autoiiro.fi

Jennin Herkkupalvelu Oy
Yhteyshenkilö: Jenni Suominen, puhelin: 044 308 1654

Levorannan Autoliike Oy
Yhteyshenkilö: Kai-Lasse Wallin, puhelin: 0500 737 659, sähköposti: kai-lasse.wallin@levoranta.fi

Mehiläinen Hoivapalvelut Oy
Yhteyshenkilö: Minna Kollin, puhelin: 040 786 6857, sähköposti: minna.kollin@mainiokodit.fi

Mieli Tukitalo Mielenterveys ry
Yhteyshenkilö: Eeva Kollin, puhelin: 044 749 6477, sähköposti: eeva.kollin@tukitalo.com

Sastamalan kaupunginkirjasto
Yhteyshenkilö: Liisa Oravasaari, puhelin: 050 342 5523, sähköposti: liisa.oravasaari@sastamala.fi

Tampere

IKEA Tampere
Yhteyshenkilö: Peppi Sainio, sähköposti: peppi.sainio@ingka.ikea.com

Vilppula

Pirkanmaan hyvinvointialue
Yhteyshenkilö: Leena Reponen, puhelin: 0400 815 612, sähköposti: leena.reponen75 @icloud.com

Pohjanmaa

Lähettävät tahot:

Molpe

ÖVPH, Kvadria Serviceenhet
Yhteyshenkilö: Zandra Eklund, puhelin. 040 574 8069, sähköposti: zandra.eklund@ovph.fi

Pedersöre

Lövögården. Bennäs service enhet
Yhteyshenkilöt: Elin Lillmäns, puhelin: 040 689 6965, sähköposti: elin.lillmans@ovph.fi ja
Annika Wargh, puhelin: 040 507 0629, sähköposti: annika.wargh@ovph.fi
Nicolina Bränn, puhelin: 045 232 6112, sähköposti: nicolina.bran@ovph.fi

Vaasa

Pohjanmaan Yhdistykset ry
Yhteyshenkilö: Toni Sjöblom. puhelin:  050 322 4248, sähköposti: toni.sjoblom@pohy.fi

Österbottens Välfärdsområde
Yhteyshenkilöt: Åsa Stoor, puhelin: 044 458 1780, sähköposti: asa.stoor@ovph.fi ja
Patricia Toppar, puhelin: 044 358 1170, sähköposti: patricia.toppar@ovph.fi

 

Työn seuraamisesta on sovittu

Bennäs

Pia Blom

Sale BennäsYhteyshenkilö: Laura Molander, puhelin: 020 780 8135

Toni Sikkilä (Bennäs-Nykarleby-Jakobstad) , puhelin: 050 467 6990

Eugmo

Ab Seamex Oy
Yhteyshenkilö: Christoffer Sundqvist, puhelin: 0400 797 144

Jakobstad (Pietarsaari)

Optima
Yhteyshenkilö: Kim Rundell, puhelin: 044 721 5236, sähköposti: kim.rundell@optimaedu.fi

Pedersöre

Pedersöre kommunalbiblioteket
Yhteyshenkilö:
Solveig Hortons, puhelin: 044 732 28311, sähköposti solveig.hortans@pedersore.fi

Södra Vallgrund

Aava Kertun kotitila
Yhteyshenkilö: Anna Salmi, puhelin: 045 671 9358, sähköposti;anna.salmi@aavakertunkotitila.fi

Vaasa

Mielle ry
Yhteyshenkilö: Anna-Leena Kontiainen, puhelin: 046 922 4084, sähköposti: anna-leena.kontiainen@mielle.fi

Övermalax

Kenth Risbergs Trädgård Ab
Yhteyshenkilö: Kenth Risberg, puhelin: 050 016 6420

Pohjois-Karjala

Lähettävät tahot:

Siun Sote Pohjois-Karjalan hyvinvointialue
Yhteyshenkilö: Satu Ikonen, puhelin: 013 330 5615, sähköposti: satu.p.ikonen@siunsote.fi

Joensuu

Siun Sote
Yhteyshenkilö: Sanna Hamunen, puhelin 013 330 5934, sähköposti: sanna.hamunen@siunsote.fi
Yhteyshenkilö; Heini Gröhn, puhelin: 013 330 4137, sähköposti: heini.grohn@siunsote.fi

Ylämylly

Honkalampikeskuksen päivätoiminta Siun Sote
Yhteyshenkilö: Jaana Tarkkonen, puhelin: 050 388 6760, sähköposti: jaana.tarkkonen@siunsote.fi

 

Vastaanottavat tahot:

Siun Sote Pohjois-Karjalan hyvinvointialue
Yhteyshenkilö: Satu Ikonen, puhelin: 013 330 5615, sähköposti: satu.p.ikonen@siunsote.fi

Joensuu

Honkalampi-säätiö, Arki digittää -hanke
Yhteyshenkilö: Saila Kosunen, puhelin: 0400 377 228, sähköposti: saila.kosunen@hl-s.fi

Tintin Lemmikki Oy
Yhteyshenkilö: Cristina Sedano, puhelin: 013 123 611, sähköposti:  tintinlemmikki@gmail.com 

Liperi

Ropee Oy
Yhteyshenkilö: Olli Toivola, puhelin: 045 271 8450, sähköposti: ropeefi@gmail.com

Ylämylly

Honkalampikeskuksen päivätoiminta Siun sote
Yhteyshenkilö: Jaana Tarkkonen, puhelin: 050 388 6760, sähköposti: jaana.tarkkonen@siunsote.fi

Työn seuraamisesta sovittu

Ilomantsi

Arskan Kone
Yhteyshenkilö: Riikka Haapalainen, puhelin: 050 443 4030, sähköposti: riikka.haapalainen@arskankoneoy.fi

Ilomantsin kunta
Yhteyshenkilö:
Päivi Nenonen, puhelin: 040 104 3150, sähköposti:  paivi.nenonen@ilomantsi.fi

Kiinteistöhuolto Martiskainen Oy
Yhteyshenkilö: Misa Martiskainen, puhelin: 050 368 8987, sähköposti:  khmartiskainen@gmail.com

Kotimäen Pitotupa Oy
Yhteyshenkilö: Armi Ilvonen, puhelin 040 162 1806, sähköposti:armi.ilvonen@kotimaenpitotupa.fi

Metsäkiito Oy
Yhteyshenkilö: Marjut Virranheimo, puhelin: 040 559 3607, sähköposti: metsakiitooy@gmail.com

PKO/S-market Ilomantsi
Yhteyshenkilö: Anne Issakainen, puhelin 010 762 2940m sähköposti:  anne.issakainen@sok.fi

Pogostan Palvelut Oy
Yhteyshenkilö:Tapio Eronen, puhelin: 040 584 0802, sähköposti: varaosat@ilomantsinauto.fi

Pogostan Tietoverkkopalvelut Oy
Yhteyshenkilö: Jarkko Parviainen, puhelin: 040 679 3778, sähköposti: myynti@ptvp.fi

Rantakahvila Ilonpisara
Yhteyshenkilö: Tarja Hattunen, puhelin: 040 412 5827, sähköposti: tarja.hattunen@rantakahvila.fi

T. Pesonen Ky
Yhteyshenkilö: Marjut Virranheimo, puhelin: 040 559 3607, sähköposti: metsakiitooy@gmail.com

Traktoriurakointi Tuomo Nissinen
Yhteyshenkilö: Tuomo Nissinen, puhelin: 0400 251 894, sähköposti: tuomolavi.nissinen@gmail.com

Vaarakirjastot
Yhteyshenkilö: Pia Viitala, puhelin: 0401043120, sähköposti: pia.viitala@ilomantsi.fi

Joensuu

Fida secondhand Joensuu
Yhteyshenkilö: puhelin: 050 509 9329

Joensuun Kukkatalo
Yhteyshenkilö: Aaro Romppanen, puhelin 044 375 1089, sähköposti: aaro.romppanen@joensuunkukkatalo.fi

Kahvila Pilkku
Yhteyshenkilö: Aada Korpi, puhelin: 040 648 7500, sähköposti: kahvilapilkku@outlook.com

Muottituote Group Oy
Yhteyshenkilö: Tommi Karvonen, puhelin: 050 367 9548, sähköposti:  tommi.karvonen@muottituote.fi

Pohjois-Karjalan Seta ry
Yhteyshenkilö: Anni Rannikko, puhelin: 040 505 8106, sähköposti: anni@pohjoiskarjalanseta.fi

Riveria
Yhteyshenkilö: Suvi Leppänen, puhelin: 050 577 7204, sähköposti: suvi.leppanen@riveria.fi

Riveria, SOTE
Yhteyshenkilö: Eemeli Reinikainen, puhelin: 050 435 3775, sähköposti:  eemeli.reinikainen@riveria.fi

SiunSote Pohjois-Karjalan hyvinvointialue
Yhteyshenkilö: Nina Rautiainen, puhelin: 013 330 5794, sähköposti: nina.rautiainen@siunsote.fi

Tikkamäenpalvelut Oy/Lounaskahvila Herkkuhetki
Yhteyshenkilö: Suvi Ficzu, puhelin: 050 328 7842, sähköposti: suvi.ficzu@tikkamaenpalvelut.fi

Tintin lemmikki
Yhteyshenkilö: Pirjo Sedano, puhelin: 013  123 611, sähköposti: tintinlemmikki@gmail.com

Yhteisötalo Satama/Joensuun kaupunki
Yhteyshenkilö: Kaija Kiiskinen, puhelin: 050 452 3468, sähköposti:  kaija.kiiskinen@joensuu.fi

Ylämylly

Siun Sote Pohjois-Karjalan hyvinvointialue/Honkalampikeskus
Yhteyshenkilö: Laura Tanskanen, puhelin: 013 330 5375, sähköposti: laura.tanskanen@siunsote.fi

Pohjois-Pohjanmaa

Lähettävät tahot:

Kärsämäki

Toimintakeskus Rantapääsky Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
Yhteyshenkilö: Riikka Hartikainen, puhelin: 044 445 6835, sähköposti: riikka.hartikainen@pohde.fi

Oulu

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry/ Pohjois-Suomen Elämä omaksi -jatkohanke
Yhteyshenkilö: Jenna Jakku-Hiivala, puhelin: 040 523 2516,
sähköposti: jenna.jakku-hiivala@tukiliitto.fi

Nuorten Ystävät ry/Klubitalo Pönkkä
Yhteyshenkilöt:
Jaana du Toit, puhelin: 044 734 1114, sähköposti; jaana.dutoit@nuortenystavat.fi 
Maria Kvist-Hautakangas, puhelin: 044 734 1866, sähköposti: maria.kvist-hautakangas@nuortenystavat.fi
Marko Kokko, puhelin: 044 734 1829, sähköposti: marko.kokko@nuortenystavat.fi

Oulun Diakonissalaitoksen säätiö sr
Yhteyshenkilö: Riitta Engman, puhelin: 050 312 5705, sähköposti: riitta.engman@odl.fi

Pudasjärvi

Pudasjärven Pohde, Pudasjärven toimintakeskus Säpäkkä
Yhteyshenkilö: Reija Kälkäjä, puhelin: 040 557 2223, sähköposti: reija.kalkaja@pohde.fi

 

Vastaanottavat tahot /mukaan ilmoittautuneet työnantajat:

Kärsämäki

Toimintakeskus Rantapääsky Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
Yhteyshenkilö: Riikka Hartikainen, puhelin: 044 445 6835, sähköposti:  riikka.hartikainen@pohde.fi

Oulu

Caritas-Säätiö sr
Yhteyshenkilö:Johanna Vesenterä, puhelin: 0440 559 977,
sähköposti:  johanna.vesentera@caritas-saatio.fi

 

Työn seuraamisesta on sovittu

Kärsämäki

AmaraYhteyshenkilö: Firat Tasdemir, puhelin: 045 269 3287, sähköposti: firat.tasdemir@outlook.com

Kukka ja luontaistuote
Yhteyshenkilö: Merja Halmetoja, puhelin: 040 548 2698, sähköposti: kukkajaluontaistuote@gmail.com

Osuuskauppa KPO / S-Market Kärsämäki
Yhteyshenkilö: Eila Harmaala, puhelin: 020 780 7745, sähköposti: eila.harmaala@sok.fi

Oulu

Compass Group Oy / Talvikankaan kouluYhteyshenkilö: Kati Yliviuhkola, puhelin: l044 703 1547, sähköposti: kati yliviuhko@compass-group.fi (kohteessa Miia Lahtela, puhelin: 040 767 1562)

K-Market Asemantorni
Yhteyshenkilö: Piritta Martinmäki, puhelin: 041 441 4411, sähköposti: piritta.martinmaki@k-market.com

Nuorten Ystävät ry
Yhteyshenkilö: Niina Ristolainen, puhelin: 044 428 7544, sähköposti: niina.ristolainen@nuortenystavat.fi

Oulun Diakonissalaitoksen säätiö sr
Yhteyshenkilö: Riitta Engman, puhelin: 050 312 5705, sähköposti: riitta.engman@odl.fi

Oulun kaupunki
Yhteyshenkilö: Teija Leinonen, puhelin: 040 596 1689, sähköposti: teija.leinonen@ouka.fi

Suomalainen kirjakauppa
Yhteyshenkilö: Heidi Ollikainen, puhelin: 050 311 5479, sähköposti: heidi.ollikainen@suomalainen.com

Pudasjärvi

Pudasjärven vuokratalot
Yhteyshenkilö: Teija Niemelä, puhelin: 040 643 1104, sähköposti: teija.niemela@pudasjarvi.fi

Pohjois-Savo

Lähettävät tahot

Kuopio

Kehitysvammaisten Tukiliitto/ Työelämä omaksi -hanke
Yhteyhenkilö: Piritta Mattinen, puhelin: 040 650 7929, sähköposti: piritta.mattinen@tukiliitto.fi

Kehitysvammaisten Tukiliitto
Yhteyshenkilö: Piia Pakarinen, puhelin: 040 481 3878, sähköposti: piia.pakarinen@tukiliitto.fi

 

Työn seuraamisesta on sovittu

Kuopio

IKEA Kuopio (5 henkilöä)
Yhteyshenkilö: Suvi Tuomisto, puhelin: 017 582 8507, sähköposti:  suvi.tuomisto@ingka.ikea.com

Kahvila Pilkku
Yhteyshenkilö: Aada Korpi, puhelin: 040 648 7500, sähköpösti: kahvilapilkku@outlook.com

Kehitysvammaisten Tukiliitto/ Työelämä omaksi -hanke
Yhteyshenkilö: Tytti Pekonen, puhelin: 040 650 1512, sähköposti: tytti.pekonen@tukiliitto.fi

Kuopion Musiikkikeskus
Yhteyshenkilö: Elina Prepula, puhelin: 044 718 2364, sähköposti: elina,prepula@kuopio.fi

Ramin konditoria kahvila
Yhteyshenkilö: Marjut Fredriksson, puhelin: 040 861 5203, sähköposti: kuopio@raminkonditoria.fi

Savonia AMK
Yhteyshenkilö: Heidi Salo, puhelin: 044 785 5618, heidi.salo@savonia.fi

Servica
Yhteyshenkilö: Anne Jaatinen, puhelin: 044 426 0696, sähköposti: anne.jaatinen@servica.fi

Harjamäki (Siilinjärvi)

Sakupe Oy
Yhteyshenkilö: Juha Purokivi, puhelin: 044 717 8022, sähköposti: juha.purokivi@sakupe.fi

Päijät-Häme

Lähettävät tahot:

Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointialueen vammaispalveluiden Aleksanterinkadun toimintakeskus
Yhteyshenkilö: Emilia Villberg, puhelin: 044 416 3461, sähköposti: emilia.villberg@paijatha.fi

Työseuraamisesta on sovittu

Forever Lahti
Yhteyshenkilö: Elina Vilden, puhelin 040 701 0561

Satakunta

Lähettävät tahot:

Tukiranka ry / Porin Klubitalo Sarastus
Yhteyshenkilö: Anu Kortessalo, puhelin 0445 304 438, sähköposti:  anu.kortessalo@tukiranka.fi

Mukaan ilmoittautuneet työnantajat:

Satakunnan Osuuskauppa
Yhteyshenkilö: Sari Salo, puhelin: 044 725 1432, sähköposti: sari.s.salo@sok.fi

 • S-market Harjavalta
 • ABC Huittinen
 • S-market Huittinen
 • S-market Kankaanpää
 • S-market Kokemäki
 • S-market Luvia
 • S-market Merikarvia
 • S-market Noormarkku
 • Prisma Mikkola, Pori
 • Prisma Länsi-Pori
 • S-market Herkku, Pori
 • S-market Herralahti, Pori
 • S-market Lukkarinsanta, Pori
 • S-market Tikkula, Pori
 • Sale Vapaudenkatu, Pori
 • ABC Tikkula, Pori
 • Original Sokos Hotel Vaakuna, Pori
 • S-market Ulvila
 • Hesburger Ulvila ABC Drive in, Ulvila

Varsinais-Suomi

Lähettävät tahot:

Laitila

Palke 7, Varha
Yhteyshenkilö: Sonja Laine, puhelin: 050 518 0605, sähköposti: sonja.laine@varha.fi

Varha/vammaispalvelut
Yhteyshenkilö: Anne Turpeinen, puhelin: 050 388 1586, sähköposti: anna.turpeinen@varha.fi

Mynämäki

Koivikkokujan toimintakeskus / Varha
Yhteyshenkilö:Tiina Laukkanen, puhelin: 040 481 3914, sähköposti: tiina.laukkanen@varha.fi

Pargas (Parainen)

Mocca Serviceenhet / Varha
Yhteyshenkilö: Aya Lundsten, puhelin: 050 362 0296, sähköposti: aya.lundsten@varha.fi

Turku

Varha/IPS-työhönvalmennus
Yhteyshenkilö: Liisa Käiväräinen, puhelin: 050 477 2115, sähköposti:  liisa.kaivarainen@varha.fi

Varha / päiväaikainen toiminta / Orikedon toimintakeskus / työhönvalmennus
Yhteyshenkilö: Tarja Ahonen, puhelin: 044 907 4891, sähköposti:  tarja.ahonen@varha.fi 
Laura Keljonniemi, puhelin: 050 577 1953, sähköposti: laura.keljonniemi@varha.fi

 

Mukaan ilmoittautuneet työnantajat:

Lieto

Q-Kirjakauppa
Yhteyshenkilö: Kerttu Venäläinen, puhelin: 050 452 4638, sähköposti:  kirjat@qkirjakauppalieto.com

Turku

Turun Eläinsuojeluyhdistys
Yhteyshenkilö: Sari Pesonen, puhelin: 045 7832 5333, sähköposti: sari.pesonen@tesy.fi

Työn seuraamisesta sovittu

Laitila

Ernon kauppa
Yhteyshenkilö:
Erno Selänne, puhelin: 050 362 4567, sähköposti: erno.selanne@k-supermarket.fi

Jätehuolto M. Helistölä Oy
Yhteyshenkilö:
Jarno Helistölä, puhelin: 0400 878 517, sähköposti: jarno@helistola.fi

Laitilan kaupunki
Yhteyshenkilö:
Jenni Järvinen, puhelin: 040 624 8921, sähköposti: jenni.jarvinen@laitila.fi

Laitilan kirjasto
Yhteyshenkilö: Sari Sandberg, puhelin: 040 662 6893, sähköposti: sari.sandberg@laitila.fi

Laitilan Länsi-Jyvä Oy
Yhteyshenkilö: Juha Raittinen, puhelin: 044 586 8662, sähköposti: juha.raittinen@lansijyva.fi

OK Keula S-Market Laitila
Yhteyshenkilö: Toni Aro-Heinilä, puhelin: 044 733 0580, sähköposti: toni.aro-heinila@sok.fi

Palke 7
Yhteyshenkilö: Anne Turpeinen, puhelin: 050 388 1586, sähköposti: anna.turpeinen@varha.fi

Satakaari Oy / Shell Laitila
Yhteyshenkilö: Kirsi Aittakari, puhelin: 040 641 6772, sähköposti: shell.laitila@satakaari.fi

Suosiva Oy /  Maamme Kauppa
Yhteyshenkilö: Jarkko Knuutila, puhelin: 050 375 8084, sähköposti: jarkko.knuutila@suosiva.fi

Tmi Kallen Polttopuu
Yhteyshenkilö: Kalle Turpeinen, puhelin: 040 680 6292, sähköposti: kalle.turpeinen@gmail.com

Tokmanni, Laitila
Yhteyshenkilö: Tarja Nieminen, puh. 020 728 6711, sähköposti: tarja.nieminen@tokmanni.fi

Masku

K-Supermarket Masku

Maskun kirjasto

Masku - tekninen toimi

Mynämäki

S-Market Mynämäki / Turun Osuuskauppa
Yhteyshenkilö: Eero Saurus, puhelin: 010 764 4020, sähköposti: eero.saurus@sok.fi

Raisio

IKEA Raisio
Yhteyshenkilö: Melissa Troberg, sähköposti: melissa.troberg@ingka.ikea.com

Turku

Touhula Leikki Oy
Yhteyshenkilö: Riina Palonen, puhelin: 050 413 1626, sähköposti: riina.palonen@touhula.fi

Viherlassila Oy
Yhteyshenkilö: Silja Lassila, puhelin: 040 755 5379, sähköposti: silja.lassila@virerlassila.fi