Siirry pääsisältöön

Olemme mukana 2024

Logoista linkitys organisaatioiden kotisivuille. Linkit avautuvat uuteen välilehteen.

Vates-säätiön logo Siun Sote Pohjois-Karjalan hyvinvointialue -logoteksti.
Musta teksti Vilppulan seudun palvelukotiyhdistys ry ja punainen sydän. Ympyrä, joka jaettu osioihin, joista 3 on vaaleansinisiä ja yksi tumman sininen - osioiden päällä pinkki, vaaleanvihreä, kettainen ja violetti sydän. Teksi POHY - Pohjanmaan Yhdistykset. Österbottens Föreningar
Oranssi kiemura, jossa kaksi lenkkiä ja teksti Metropolia. Yrityksen nimi mukailluin suurakkosin - ROPEE.
Punainen, keltainen ja sininen ympyrä, sininen teksti Laptuote-säätiö sr. Kotimäen Pitotupa -teksti, haarukka, veitsi ja lusikka mustassa ympyrässä.
Logossa piirroskuva loka-autosta ja teksti Lokapalvelu T. Pesonen. Musta teksti Pogostan Palvelut
Vaaleansinisen pallon sisällä PtVP valkoisilla kirjaimilla. Vihreän keitaan logo: puu, ruskea runko ja vihreät lehdet, vieressä kolme sinistä pisaraa, alla teksti Vihreä keidas.
Sinisiä nousevia porraskuvioita, vasemmassa yläkulmassa oranssi pieni neliö, teksti Sastaman opisto. Vihreä sävyinen kuva, ylhäällä TEY -kirjaimset, sen alla vuosiluku 1821 ja lintu pesässä, alla kirjaimet ÅDF.
Kolme sinistä palloa, joissa kussakin yksi valkoinen kirjan A, R ja I ja yksi violetti pallo, jossa valkoinen D-kirjain -alla musta teksti Arki digittää Honkalampi. Musta ympyrä, joss oranssi kuvio ja teksti Kädenjälki.
Violetti var-tavu ja vihreä ha-tavu, Varhan logo. Vihreät kädet ja kasvinlehdet, teksti bottom-up, Euroopan unionin logo ja Väentuvan logo, jossa piirrosmetsä ja valkoinen talo.
Spesin valkoinen hahmokuvio, jossa neljä tasareunaista ulkonemaa ja yksi sakara. Kaksi vihreää talonkattoa, joissa savupiiput, alla teksti Kiinteistöhuolto Martiskainen Oy, alla tyylitelty M-kirjain.
Satakunnan osuuskaupan logo, tyylitelty S-kirjaian ja teksti Satakunta vihreällä. Keltainen iso rakennus, jonka vieressä puu ja teksti Lehmuslinnan päiväkoti
Siniset kirjaimet ODL valkoisella pohjalla. Kaksi mustaa kolmiota, joista toinen suurempi - musta teksti Vaara kirjastot.
Punaisen pohjavärin päällä valkoinen teksti ilo ja mustan värin päällä valkoinen mantsi - Ilomantsin logo. Kuvan vasemmassa laidassa vaalean sininen pisara, jossa valkoinen kahvikuppi, josta nousee aromeja, vieressä sininen teksti Rantakahvila Ilonpisara.
Pinkki yhdistetty C ja S-kirjain vieressä musta teksti Caritas-säätiö Kaksi mustavalkoista ruusua ja teksti Joensuun kukkatalo.
Teksti Nuorten Ystävät, reunassa eri vihreän sävyinen kuvio, jonka keskellä NY. Vihreä kolmella viivalla tyylitelty S-kirjain ja vieressä vihreä teksti PKO.
Mustat jalanjäljet ja niiden päällä keltainen punareunainen teksti Sted för Steg. Valkoisella pohjalla punainen kuvio, joka näyttää pohjapiirrokselta, mustalla tekstillä Monipalvelukeskus ja isoilla punaisilla kirjaimilla PALKE:
Sininen neliö, jonka keskellä keltainen soikio, jossa lukee sinisillä kirjaimille IKEA. Keltainen kaari, jonka alla lukee aula vihreillä kirjaimilla.
Valkoisella pohjalla sinireunainen tulppaani ja plus-merkki sinisen ympyrän sisällä. Metallikyltti, jossa teksti Yhteisötalo Satama.
Veto+hankkeen logo, Plu logo ja Euroopan unionin logo. KAKSPY, ALVI, Yhteistyritys ja Euroopan unionin osarahoittama -logot
Sininen neliö, jonka alla punainen neliö ja alimmaisena näkyy vähän keltaista neliötä, yläpuolelle vihreä lehti, vieressä teksti KEUSOTE Keski-Uudenmaan hyvinvointialue. Tummansinen pallo, jossa valkoisella teksti eezy, vieressä sininen Työllisyyspalvelut-teksti
Keltaseinäinen talo, jossa valkoiset koristeristikot, iso ikkuna ja kaksi pyöreää ikkunaa, sininen taivas ja kuvan alla vihreä ja sininen käsi kättelevät. Valkoinen kämmen, sinisen suorakulmion sisällä, suorakulmion vasen reuna kaarrettu, alla teksti Invalidiliitto.
Pinkki pallokuvio, jonka sisällä tyylitelty R-kirjain, alla teksti Rinnekodit.

Osallistujat 2024

Tervetuloa toteuttamaan Job Shadow Day -päivää!

Tälle sivulle kootaan kaikki päivään osallistuvien yhteisöjen ja yritysten yhteystiedot maakunnittain ja kaupungeittain. Kannattaa käydä katsomassa, keitä juuri sinun alueeltasi on ilmoittautunut mukaan ja ottaa rohkeasti yhteyttä!

Ilmoittautukaa mukaan joko lähettävänä tai vastaanottavana tahona (voitte myös olla molempia), niin saatte yhteystietonne ja logonne tälle sivustolle. Voitte kertoa seurattavasta tehtävästä lähettämällä lyhyen kuvauksen sähköpostilla osoitteella marianne.pentikainen@vates.fi niin lisäämme tiedon yhteistietojenne alle.

Facebook-sivultamme löydät runsaasti kuvia työn seurannasta. Katsasta myös Twitter #jobshadowday #JSDFinland

Vakuutus

Vates-säätiö vakuuttaa JSD-päivään työpaikalla osallistuvat työn seuraajat sekä tukihenkilöt. Vakuutuksen piiriin eivät kuulu etäyhteydellä tapahtumaan osallistuvat. Vakuutetun turvaselvitys ja ryhmätapaturmanvakuutuksen ehdot oheisena, linkit aukeavat uusiin välilehtiin: Turvaselvitys (FI) ja Turvaselvitys (SWE) sekä ryhmätapaturmavakuutuksen vakuutusehdot suomi, ruotsi ja englanti. Vakuutuksen piiriin kuuluvat myös alle 17-vuotiaat ja yli 70-vuotiaat (kts. turvaselvitys). Vakuutuskirjassa on maininta, että vakuutetun kotikunta tulee olla väestötietojärjestelmän ja kotikuntalain mukaan Suomessa. Vakuutus piiriin kuuluvat myös päivään osallistuvat ohjaajat. Huomatkaa, että Vatesin ottama vakuutus on voimassa vain, jos sopimus on allekirjoitettu ja sen kopio saapunut Vates-säätiölle ennen työnseurantapäivää.




 

Etsi lähettäviä ja vastaanottavia tahoja maakunnittain




 




Lähettävät / vastaanottavat tahot alueittain

Uusimaa

Lähettävät tahot:

Helsinki

Aula-työkoti
Yhteyshenkilö: Henna Harju, puhelin: 040 715 0870, sähköposti henna.harju@aula-tyokoti.fi

Eezy Työllisyyspalvelut
Yhteyshenkilö: Hanna Rämö, puhelin: 050 305 8666, sähköposti: hanna.ramo@eezy.fi

Invalidiliitto ry
Yhteyshenkilö: Katja Anttila, puhelin:  040 560 9334, sähköposti: katja.anttila@invalidiliitto.fi

Rinnekodit Oy
Yhteyshenkilö: Sanna Holopainen, puhelin: 044 762 1948, sähköposti: sanna.holopainen@rinnekodit.fi

Vihreä Keidas ry
Yhteyshenkilö: Katja Försti, puhelin: 044 291 3181, email: katja.forsti@vihreakeidas.fi

Steg för Steg rf
Yhteyshenkilö: Frank Lundgren, puhelin: 044 500 8646, sähköposti:  frank.lundgren@stegforsteg.fi

Järvenpää

Ammattipisto Spesia
Yhteyshenkilö: Kristiina Luukkonen, puhelin: 044 765 1337, sähköposti: kristiina.luukkonen@spesia.fi

Karjaa

Klubitalo Fontana ry/Klubbhus Fontana rf
Yhteyshenkilö: Tiina Hakala, puhelin: 040 865 0591, sähköposti: info@klubbhusfontana.fi

Porvoo

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue
Yhteyshenkilö: Satu Broman, puhelin: 040 593 2282, sähköposti: satu.broman@itauusimaa.fi

 

Vastaanottavat tahot:

Espoo

Ikea Espoo
Yhteyshenkilö: Ilona Ylänne, puhelin: 09 3482 9482, sähköposti: ilona.ylanne@ingka.ikea.com

Tervetuloa vierailemaan IKEA Espooseen ja tutustumaan myymälämme erilaisiin toimintoihimme (myynti, asiakassuhteet, logistiikka, IKEA-ruoka, ...). Saat mahdollisuuden työskennellä puoli päivää yhdessä IKEAn työtekijän kanssa ja saada sitä kautta ensikokemuksen, millaista on työskennellä IKEAssa.

Welcome to visit IKEA Espoo and discover our different functions in our store (sales, customer relations, logistics, IKEA food, ...). You will get the possibility to job shadow a coworker for half a day and have a first experience how it is to work at IKEA.

IKEA Espoo / RCMP (Remote Customer Meeting Point = Call Center with only office jobs, in Leppävaara), (3 paikkaa)
Yhteyshenkilö: Jaana Kostet-Kurki, puhelin: 040 450 8739

  1. People&Culture osastolla pääset tutustumaan henkilöstöhallinnon asioihin ja ymmärtämään paremmin, mitä henkilöstöfunktioon kuuluu ja mitkä ovat tärkeimmät tehtävät
  2. Asiakaspalvelukeskuksessa opit ymmärtämään asiakaskontaktien sisältöä, miten IKEA hoitaa asiakaspalvelun ja pääset kuuntelemaan myös kontakteja.

IKEA Espoo / ED&I Leader -  2 työn seuraajaa (in English)
Yhteyshenkilö: Catharina Van Den Houwe, 040 716 6188

Welcome at IKEA’s Service Offices in Espoo to follow for one day our ED&I leader. Equality, diversity and inclusion are at the heart of IKEA’s culture. As a value-driven organization we want to treat people fairly and equally, com and explore how we do this in practice.

Live Flow/Rikotaan rajoja
Yhteyshenkilö: Elisa Silander, puhelin: 050 320 6737, sähköposti: riku.silander@gmail.com

Some-videoiden tekeminen, leikkaaminen ja some-julkaiseminen.

Uudenmaan TE-toimisto
Yhteyshenkilö: Henna-Marita Salmensuo, puhelin: 029 504 0456
sähköposti: henna-marita.salmensuo@te-toimisto.fi

lähde alueellisen työkykykoordinaattorin matkaan seuraamaan ja tutustu hänen työhönsä
tutustu työkykykoordinaattorin tehtävään

Helsinki

Hyötykasviyhdistyksen Annalan Puutarha
Yhteyshenkilö: Satu Sainio, sähköposti: annala@hyotykasviyhdistys.fi

Metropolia Ammattikorkeakoulu
Yhteyshenkilö: Ulla Vehkaperä, puhelin: 040 7145 147, sähköposti: ulla.vehkapera@metropolia.fi

Karjaa

Klubitalo Fontana ry/Klubbhus Fontana rf
Yhteyshenkilö: Tiina Hakala, puhelin: 040 865 0591, sähköposti: info@klubbhusfontana.fi

Sipoo

Pihapiirin Lapset Ry / Lehmuslinnan päiväkoti
Yhteyshenkilö: Tiina Vasenius-Simola, puhelin: 050 341 1930, sähköposti: tiina.vasenius-simola@pihapiirinlapset.fi

Vantaa

Ikea Vantaa (3 työn seurantapaikkaa)
Yhteyshenkilö:
Krista Delgado, puhelin: 09 3482 9335, sähköposti: krista.delgado@ingka.ikea.com

Tervetuloa vierailemaan IKEA Vantaalle ja tutustumaan myymälämme erilaisiin toimintoihin (myynti, asiakassuhteet, logistiikka, IKEA-ravintola jne. Saat mahdollisuuden työskennellä puoli päivää yhdessä IKEAn työntekijän kanssa ja saada sitä kautta ensikokemuksen, millaista on työskennellä IKEAssa.

Tokmanni Oy / Myyrmanni
Yhteyshenkilö: Jennika Ronkainen, puhelin: 040 567 9018, sähköposti:  jennika.ronkainen@tokmanni.fi

Etelä-Karjala

Lähettävät tahot:

Imatra

Etelä-Suomen Klubitalot ESKOT Ry / Imatran Klubitalo
Yhteyshenkilö:Sari Ilonen, puhelin: 050 550 6911, sähköposti: sari.ilonen@eskot.org

Lappeenranta

Laptuote-säätiö, Sote-paja
Yhteyshenkilö: Marjo Viitanen, puhelin: 040 843 4155, sähköposti: marjo.viitanen@laptuote.fi

 

Mukaan ilmoittautuneet työnantajat:

Etelä-Pohjanmaa

Lähettävät tahot:

Seinäjoki

Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry/VETO+ hanke
Yhteyshenkilö: Tuula Sundberg, puhelin: 040 547 6270, sähköposti: tuula.sundberg@plu.fi

 

Mukaan ilmoittautuneet työnantajat:

Etelä-Savo

Lähettävät tahot:

 

Mukaan ilmoittautuneet työnantajat:

Kainuu

Lähettävät tahot:

Nuorten Ystävät ry / Klubitalo Tönäri
Yhteyshenkilö: Susanne Ilvonen, puhelin, 050 569 2400, sähköposti:  susanne.ilvonen@nuortenystavat.fi

 

Mukaan ilmoittautuneet työnantajat:

Kanta-Häme

Lähettävät tahot:

 

Mukaan ilmoittautuneet työnantajat:

Keski-Pohjanmaa

Lähettävät tahot:

 

Mukaan ilmoittautuneet työnantajat:

Keski-Suomi

Lähettävät tahot:

Laukaa

Keski-Suomen hyvinvointialue/ erityisryhmien kotiin annettavat ja asumispalvelut/ Taitojen talo
Yhteyshenkilö: Jutta Mélart, puhelin: 040 702 7138, sähköposti jutta.melart@hyvaks.fi

Väentupa ry, Bottom-up -hanke, Työnhakutupa
Yhteyshenkilö: Elina Heiskanen, puhelin: 040 636 1393, sähköposti: elina.heiskanen@vaentupa.fi

Mukaan ilmoittautuneet työnantajat/vastaanottavat tahot:

Laukaa

Laukaan Kädenjälki ry
Yhteyshenkilö: Mirja Autio, puhelin: 050 491 1431, sähköposti: kadenjalki@kadenjalkilaukaa.fi

Väentupa ry, Bottom-up -hanke, Työnhakutupa
Yhteyshenkilö: Elina Heiskanen, puhelin: 040 636 1393, sähköposti: elina.heiskanen@vaentupa.fi

Kymenlaakso

Lähettävät tahot:

Kotka

Kakspy ry
Yhteyshenkilö: Heidi Kokkonen, puhelin: 044 760 3210, sähköposti:  heidi.kokkonen@kakspy.com

Vastaanottavat tahot:

Kotka

Kakspy ry
Yhteyshenkilö: Heidi Kokkonen, puhelin: 044 760 3210, sähköposti: heidi.kokkonen@kakspy.com

Lappi

Lähettävät tahot:

 

Mukaan ilmoittautuneet työnantajat:

 

Pirkanmaa

Lähettävät tahot:

Kolho

Vilppulan seudun palvelukotiyhdistys ry
Yhteyshenkilö: Elina Poutanen, puhelin: 040 645 3088,
sähköposti:  vastaavaohjaaja.vspky@gmail.com

 Sastamala

Sastamalan Opisto, Tsemppiä urapolulle! -hanke
Yhteyshenkilö: Satu Ohrala, puhelin: 040 526 4957, email: satu.ohrala1@sastamala.fi

Mukaan ilmoittautuneet työnantajat:

Kolho

Mäk-Met 2000 Oy
Yhteyshenkilö: Risto Mäkelä, puhelin: 040 548 9979, sähköposti: makmet2000@gmail.com

Tampere

IKEA Tampere
Yhteyshenkilö: Peppi Sainio, sähköposti: peppi.sainio@ingka.ikea.com

Tervetuloa vierailemaan IKEA Tampereelle ja tutustumaan myymälämme erilaisiin toimintoihimme (myynti, asiakassuhteet, logistiikka, IKEA-ruoka, ...). Saat mahdollisuuden työskennellä puoli päivää yhdessä IKEAn työtekijän kanssa ja saada sitä kautta ensikokemuksen, millaista on työskennellä IKEAssa.

Welcome to visit IKEA Tampere and discover our different functions in our store (sales, customer relations, logistics, IKEA food, ...). You will get the possibility to job shadow a coworker for half a day and have a first experience how it is to work at IKEA.

*******************

Työn seuraamisesta sovittu

Sastamala

ABC Kiikoinen
Yhteyshenkilö: Eerica Isonokari, eerica.isonokari@sok.fi

Jennin Herkkupalvelu Oy
Yhteyshenkilö: Jenni Suominen, puhelin: 044 308 1654

Levorannan Autoliike Oy
Yhteyshenkilö: Kai-Lasse Wallin, puhelin: 0500 737 659, sähköposti: kai-lasse.wallin@levoranta.fi

Pohjanmaa

Lähettävät tahot:

Vaasa

Pohjanmaan Yhdistykset ry
Yhteyshenkilö: Toni Sjöblom. puhelin:  050 322 4248, sähköposti: toni.sjoblom@pohy.fi

 

Mukaan ilmoittautuneet työnantajat:

Pohjois-Karjala

Lähettävät tahot:

Siun Sote Pohjois-Karjalan hyvinvointialue
Yhteyshenkilö: Satu Ikonen, puhelin: 013 330 5615, sähköposti: satu.p.ikonen@siunsote.fi

Joensuu

Siun Sote
Yhteyshenkilö: Sanna Hamunen, puhelin 013 330 5934, sähköposti: sanna.hamunen@siunsote.fi

Ylämylly

Honkalampikeskuksen päivätoiminta Siun Sote
Yhteyshenkilö: Jaana Tarkkonen, puhelin: 050 388 6760, sähköposti: jaana.tarkkonen@siunsote.fi

 

Vastaanottavat tahot:

Siun Sote Pohjois-Karjalan hyvinvointialue
Yhteyshenkilö: Satu Ikonen, puhelin: 013 330 5615, sähköposti: satu.p.ikonen@siunsote.fi

Ilomantsi

Kiinteistöhuolto Martiskainen Oy
Yhteyshenkilö: Misa Martiskainen, puhelin: 050 368 8987, sähköposti:  khmartiskainen@gmail.com

Metsäkiito Oy
Yhteyshenkilö: Marjut Virranheimo, puhelin: 040 559 3607, sähköposti: metsakiitooy@gmail.com

T. Pesonen Ky
Yhteyshenkilö: Marjut Virranheimo, puhelin: 040 559 3607, sähköposti: metsakiitooy@gmail.com

Joensuu

Honkalampi-säätiö, Arki digittää -hanke
Yhteyshenkilö: Saila Kosunen, puhelin: 0400 377 228, sähköposti: saila.kosunen@hl-s.fi

Muottituote Group Oy
Yhteyshenkilö: Tommi Karvonen, puhelin: 050 367 9548, sähköposti:  tommi.karvonen@muottituote.fi

Liperi

Ropee Oy
Yhteyshenkikö: Olli Toivola, puhelin: 045 271 8450, sähköposti: ropeefi@gmail.com

Ylämylly

Honkalampikeskuksen päivätoiminta Siun sote
Yhteyshenkilö: Jaana Tarkkonen, puhelin: 050 388 6760, sähköposti: jaana.tarkkonen@siunsote.fi

Työn seuraamisesta sovittu

Ilomantsi

Ilomantsin kunta
Yhteyshenkilö:
Päivi Nenonen, puhelin: 040 104 3150, sähköposti:  paivi.nenonen@ilomantsi.fi

Kotimäen Pitotupa Oy
Yhteyshenkilö: Armi Ilvonen, puhelin 040 162 1806, sähköposti:armi.ilvonen@kotimaenpitotupa.fi

PKO/S-market Ilomantsi
Yhteyshenkilö: Anne Issakainen, puhelin 010 762 2940m sähköposti:  anne.issakainen@sok.fi

Pogostan Palvelut Oy
Yhteyshenkilö:Tapio Eronen, puhelin: 040 584 0802, sähköposti: varaosat@ilomantsinauto.fi

Pogostan Tietoverkkopalvelut Oy
Yhteyshenkilö: Jarkko Parviainen, puhelin: 040 679 3778, sähköposti: myynti@ptvp.fi

Rantakahvila Ilonpisara
Yhteyshenkilö: Tarja Hattunen, puhelin: 040 412 5827, sähköposti: tarja.hattunen@rantakahvila.fi

Traktoriurakointi Tuomo Nissinen
Yhteyshenkilö: Tuomo Nissinen, puhelin: 0400 251 894, sähköposti: tuomolavi.nissinen@gmail.com

Vaarakirjastot
Yhteyshenkilö: Pia Viitala, puhelin: 0401043120, sähköposti: pia.viitala@ilomantsi.fi

Joensuu

Fida secondhand Joensuu
Yhteyshenkilö: puhelin: 050 509 9329

Joensuun Kukkatalo
Yhteyshenkilö: Aaro Romppanen, puhelin 044 375 1089, sähköposti: aaro.romppanen@joensuunkukkatalo.fi

SiunSote Pohjois-Karjalan hyvinvointialue
Yhteyshenkilö: Nina Rautiainen, puhelin: 013 330 5794, sähköposti: nina.rautiainen@siunsote.fi

Tikkamäenpalvelut Oy/Lounaskahvila Herkkuhetki
Yhteyshenkilö: Suvi Ficzu, puhelin: 050 328 7842, sähköposti: suvi.ficzu@tikkamaenpalvelut.fi

Tintin lemmikki
Yhteyshenkilö: Pirjo Sedano, puhelin: 013  123 611, sähköposti: tintinlemmikki@gmail.com

Yhteisötalo Satama/Joensuun kaupunki
Yhteyshenkilö: Kaija Kiiskinen, puhelin: 050 452 3468, sähköposti:  kaija.kiiskinen@joensuu.fi

Ylämylly

Siun Sote Pohjois-Karjalan hyvinvointialue/Honkalampikeskus
Yhteyshenkilö: Laura Tanskanen, puhelin: 013 330 5375, sähköposti: laura.tanskanen@siunsote.fi

Pohjois-Pohjanmaa

Lähettävät tahot:

Oulu

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry/ Pohjois-Suomen Elämä omaksi -jatkohanke
Yhteyshenkilö: Jenna Jakku-Hiivala, puhelin: 040 523 2516,
sähköposti: jenna.jakku-hiivala@tukiliitto.fi

Oulun Diakonissalaitoksen säätiö sr
Yhteyshenkilö: Riitta Engman, puhelin: 050 312 5705, sähköposti: riitta.engman@odl.fi

 

Vastaanottavat tahot /mukaan ilmoittautuneet työnantajat:

Oulu

Caritas-Säätiö sr
Yhteyshenkilö:Johanna Vesenterä, puhelin: 0440 559 977,
sähköposti:  johanna.vesentera@caritas-saatio.fi

Oulun Diakonissalaitoksen säätiö sr
Yhteyshenkilö: Riitta Engman, puhelin: 050 312 5705, sähköposti: riitta.engman@odl.fi

Pohjois-Savo

Lähettävät tahot

Kuopio

Kehitysvammaisten Tukiliitto/ Työelämä omaksi -hanke
Yhteyhenkilö: Piritta Mattinen, puhelin: 040 650 7929, sähköposti: piritta.mattinen@tukiliitto.fi

Mukaan ilmoittautuneet työnantajat:

Kuopio

IKEA Kuopio
Yhteyshenkilö: Suvi Tuomisto, puhelin: 017 582 8507, sähköposti:  suvi.tuomisto@ingka.ikea.com

Tervetuloa IKEA Kuopioon, jossa voit seurata People & Culture generalistia tai logistiikkatyökaveria yhden päivän ajan.
- P&C generalist hoitaa kaikki HR:ään liittyvät tehtävät IKEA-myymälässämme. Tarkoituksena on tarjota jokaiselle IKEA-myymälän työtoverille erinomainen työkaverikokemus tukemalla rekrytointia, perehdyttämistä, oppimista ja kehittymistä, terveyttä ja hyvinvointia.
- Logistiikkatyöntekijänä pääset tekemään avustavia tehtäviä nettikauppatilausten poiminta & pakkausalueellamme. Tämä voi olla pahvilavojen valmistusta, täyteaineen valmistamista Shredder koneella käytetyistä pahvilaatikoista, nettikauppatilausten pakkaamista laatikoihin, alueen siistinä pitoa tms. Työnkuvaa pystytään muokkaamaan henkilölle sopivaksi.

Päijät-Häme

Lähettävät tahot:

 

 

Mukaan ilmoittautuneet työnantajat:

Satakunta

Lähettävät tahot:

Tukiranka ry / Porin Klubitalo Sarastus
Yhteyshenkilö: Anu Kortessalo, puhelin 0445 304 438, sähköposti:  anu.kortessalo@tukiranka.fi

Mukaan ilmoittautuneet työnantajat:

Satakunnan Osuuskauppa
Yhteyshenkilö: Sari Salo, puhelin: 044 725 1432, sähköposti: sari.s.salo@sok.fi

  • S-market Harjavalta
  • ABC Huittinen
  • S-market Huittinen
  • S-market Kankaanpää
  • S-market Kokemäki
  • S-market Luvia
  • S-market Merikarvia
  • S-market Noormarkku
  • Prisma Mikkola, Pori
  • Prisma Länsi-Pori
  • S-market Herkku, Pori
  • S-market Herralahti, Pori
  • S-market Lukkarinsanta, Pori
  • S-market Tikkula, Pori
  • Sale Vapaudenkatu, Pori
  • ABC Tikkula, Pori
  • Original Sokos Hotel Vaakuna, Pori
  • S-market Ulvila
  • Hesburger Ulvila ABC Drive in, Ulvila

Varsinais-Suomi

Lähettävät tahot:

Laitila

Palke 7, Varha
Yhteyshenkilö: Sonja Laine, puhelin: 050 518 0605, sähköposti: sonja.laine@varha.fi

Pargas (Parainen)

Mocca Serviceenhet / Varha
Yhteyshenkilö: Aya Lundsten, puhelin: 050 362 0296, sähköposti: aya.lundsten@varha.fi

Turku

Varha / päiväaikainen toiminta / Orikedon toimintakeskus / työhönvalmennus
Yhteyshenkilö: Tarja Ahonen, puhelin: 044 907 4891, sähköposti:  tarja.ahonen@varha.fi 

 

Mukaan ilmoittautuneet työnantajat:

Lieto

Q-Kirjakauppa
Yhteyshenkilö: Kerttu Venäläinen, puhelin: 050 452 4638, sähköposti:  kirjat@qkirjakauppalieto.com

Raisio

IKEA Raisio (paikka 3:lle työnseuraajalle)
Yhteyshenkilö: Melissa Troberg, sähköposti: melissa.troberg@ingka.ikea.com

Tervetuloa vierailemaan IKEA Raisioon ja tutustumaan myymälämme erilaisiin toimintoihimme (myynti, kassa, logistiikka, IKEA-ruoka, ...). Saat mahdollisuuden työskennellä puoli päivää yhdessä IKEAn työtekijän kanssa ja saada sitä kautta ensikokemuksen, millaista on työskennellä IKEAssa.

 

Turku

Turun Eläinsuojeluyhdistys
Yhteyshenkilö: Sari Pesonen, puhelin: 045 7832 5333, sähköposti: sari.pesonen@tesy.fi

Työn seuraamisesta sovittu

Laitila

Laitilan kaupunki
Yhteyshenkilö:
Jenni Järvinen, puhelin: 040 624 8921, sähköposti: jenni.jarvinen@laitila.fi

Tokmanni, Laitila
Yhteyshenkilö: Tarja Nieminen, puh. 020 728 6711, sähköposti: tarja.nieminen@tokmanni.fi