Siirry pääsisältöön

Työllistymismahdollisuuksia kaikille

Vates-säätiö on vuonna 1993 perustettu asiantuntijaorganisaatio, joka toimii vammaisten ja osatyökykyisten ihmisten yhdenvertaiseksi työllistämiseksi.

Vates-säätiö kehittää vammaisten, pitkäaikaissairaiden ja osatyökykyisten ihmisten työllistymismenetelmiä sekä koordinoi neljää valtakunnallista verkostoa tai kehittämisryhmää (Työhönvalmennuksen kehittämisryhmä, Työllistämisyksiköiden johdon kehittämisryhmä, Välityömarkkinatoimijoiden verkosto ja Vatesin viestintäverkosto).

Lisätietoa kehittämisryhmistä ja verkostoista


 Miten toimimme?                                                                                                                             

Kehitämme

Kehitämme osatyökykyisten työllistämismuotoja yhteistyössä julkishallinnon, elinkeinoelmän ja alalla toimivien muiden yhteisöjen kanssa.

Vaikutamme

Vaikutamme työmarkkinoiden toimintaan siten, että osatyökykyisten työllistymismahdollisuudet normaalissa työelämässä säilyvät ja kehittyvät.

Toimimme

Toimimme yhteistyössä osatyökykyisiä työllistävien yksiköiden kanssa kehittääkseen niiden toimintaa kuntoutussuuntautuneesti ja työllistymistä edistäväksi

Järjestämme

Järjestämme osatyökykyisiä työllistävien ja työhön kuntouttavien yhteisöjen toimintaa tukevaa koulutusta ja muita asiantuntijapalveluja.


 

"Toimimme asiantuntijaorganisaationa vammaisten, pitkäaikaissairaiden ja osatyökykyisten henkilöiden yhdenvertaiseksi työllistymiseksi."