Siirry pääsisältöön

Lappi

Lappi Suomen kartalla

Verkostotilaisuudet

Tulevat:

Seuraa ilmoittelua tulevista tapahtumista Vatesin Facebook-sivuilta ja Vates INFO -uutiskirjeestä.

Menneet:

19.11.2021 Lapin työllisyystoimijoiden verkostotilaisuus

Ajankohtaista alueelta

Työkykyohjelman hankkeet

Osatyökykyiset osana avoimia työmarkkinoita

Hankkeessa kehitetään toimintamalli osatyökykyisten työllistämiseen yhdessä työnantajien kanssa. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto sekä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Työkyky käyttöön

Hankkeen toteuttajat ja yhteistyötahot: Rovaniemen kaupunki, TYP, Kela, järjestöt, TE-hallinto, työterveyshuolto, yhdistykset

Rovaniemen seudun kuntakokeilu: Rovaniemi, Tornio, Kemijärvi, Sodankylä

  

Hyvät käytännöt

  • järjestötieto.fi
    Järjestötieto.fi on yhdistysten, yhteisöjen ja kuntalaisten kohtaamispaikka. Palvelu vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

  • Lapin järjestötyöllistämisen verkosto
    Lapin järjestötyöllistämisen verkosto on avoin, mm. järjestötyöllistämisen kehittämiseen, viestintään, yhteistyöhön ja edunvalvontaan syksyllä 2020 käynnistetty verkosto ja se on yksi Lapin maakunnallisen järjestöneuvottelukunnan alaisista verkostoista. Verkostoon kuuluu Lapin järjestökeskusten (Rovaniemen Neuvokas, Järjestökeskus Kitinen ja Meri-Lapin järjestökeskus Majakka) lisäksi järjestöjen, Te-hallinnon, Ely keskuksen, Lapin liiton, Lapin kuntien ja oppilaitosten edustajia.Mm. JOKOS.FI -Työkalupakkia on työstetty yhteiskehittämisen voimin verkostossa. Verkosto kokoontuu säännöllisesti yhdessä sovituin aikavälein. Verkoston on koollekutsunut ja sitä koordinoi JOKOS-hanke Rovaniemen Neuvokkaasta. Tervetuloa mukaan verkostoon kehittämään järjestötyöllistämisen tukirakenteita yhdessä!

Laita viestiä, niin lisäämme sinut postilistalle.
Projektipäällikkö
Liisa Väänänen
p. 041 318 5281
liisa.vaananen(at)rovaniemenneuvokas.fi

  

Alueen osatyökykyisille ja vammaisille henkilöille suunnatut hankkeet

Päättyneet: