Siirry pääsisältöön

Kymenlaakso

Kymenlaakso Suomen kartalla

Verkostotilaisuudet

Tulossa:

Seuraa ilmoittelua tulevista tapahtumista mm. Vatesin Facebook-sivuilta ja Vates INFO -uutiskirjeestä.

Menneet:

22.11.2021 Kymenlaakson työllisyystoimijoiden verkostotilaisuus

Ajankohtaista alueelta

Työkykyohjelman hanke
Työkykyä tukemassa Kymenlaakso

Hankkeen toteuttajat ja yhteistyötahot: Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Kymsoten kunnat (Kouvola, Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti, Miehikkälä), TE-toimisto ja Kela, järjestöt ja kolmannen sektorin toimijat


  

Hyvät käytännöt

 • Kymenlaakson työllisyysjärjestöjen verkosto
  Lisätietoja antaa:
  Tuomas Valtonen, toiminnanjohtaja / hankevastaava
  tuomas.valtonen@kouvolankorttelikodit.fi, 0400 282 710

 • Lähellä.fi
  Yhdistytori.fi -palvelun toiminta on päättynyt vuoden 2022 lopussa. Jatkossa koko Suomen yhteisöjen ja yhdistysten tapahtumat, toiminta ja tuki löytyvät yhdestä osoitteesta Lähellä.fi.
  Lähellä.fi on valtakunnallinen, mutta samalla paikallinen järjestötietopalvelu, joka auttaa tekemään kolmannen sektorin näkyväksi ja tavoittamaan uusia ihmisiä toimintaan mukaan. Lähellä.fi yhdistää järjestöt, kansalaiset ja julkisen sektorin. Toiminnan ilmoittaminen ja löytäminen sivustolla on helppoa ja ilmaista!

  

 Alueen osatyökykyisille ja vammaisille henkilöille suunnatut hankkeet

Päättyneet:

Aluetoiminta tutustui Ravimäen toimintaan

Kaikilla on oikeus työntekoon -juliste valkoisessa ovessa.Vatesin aluekoordinaattori Minna Tarvainen kävi lokakuun lopulla Haminassa ja tutustui Ravimäkiyhdistyksen toimintaan. Yhdistyksen toimintaa hänelle esitteli  palvelupäällikkö Pirjo Lanki. Hän tapasi myös Kymenlaakson kaksi muuta alueyhteyshenkilöä, Sotek-säätiön toimitusjohtaja Marjo Jokipiin ja TE-toimiston asiantuntija Ghita Brandersin.

Lue Minnan matkakertomus