Siirry pääsisältöön

Pohjois-Savo

Suomen kartta - Pohjois-Savo sijainti

Verkostotilaisuudet

Tulossa:

Seuraa ilmoittelua tulevista tapahtumista mm. Vatesin Facebook-sivuilta ja Vates INFO -uutiskirjeestä.

Menneet:

2.11.2021 Pohjois-Savon työllisyystoimijoiden verkostotilaisuus

Ajankohtaista alueelta

Työkykyohjelman hankkeet

Iisakki – Iisalmen työkykytiimi

Hankkeen toteuttajat ja yhteistyötahot: Iisalmen kaupunki, Ylä-Savon SOTE-kuntayhtymä

Homma haltuun – Toiveista työhön (Varkauden pilotti)

Hankkeen toteuttajat ja yhteistyötahot: Vaalijalan kuntayhtymä, Etelä- ja Pohjois-Savon maakunnat, Varkaus, Leppävirta, Joroinen, Mikkeli, Mäntyharju, Puumala, Ristiina, Hirvensalmi, Pieksämäki ja Juva, Kangasniemi, työllisyyspalvelut, Kela, TE-palvelut, Essote, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri, Kuntoutussäätiö, Kehitysvammaliitto, Ohjaamot, TE-toimisto, Kela, Mielenterveyden keskusliitto, Vates-säätiö

Kuopion seudun kuntakokeilu: Kuopio, Iisalmi, Lapinlahti, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Vieremä

Pohjois-Savon työllisyystoimijoiden verkoston Teams
Suunnattu kaikille alueen työllisyystoimijoille, joiden kohderyhmänä ovat osatyökykyisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden henkilöiden työllistymisen edistäminen sekä muille tuetusta työllistymisestä kiinnostuneille.
Tavoitteena on jakaa maakunnallisesti ajankohtaista tietoa työllisyydenhoidon kentän käynnissä olevista ja tulevista uudistuksista, hyviä käytäntöjä, mainostaa tapahtumia ja verkostoitua. Lisätietoja verkostosta ja Teams-tiimistä saat Vates-säätiön Aluetoiminnan aluekoordinaattorilta

  

 Hyvät käytännöt

  • Lähellä.fi
    Pohjoissavolaiset.fi -palvelun toiminta on päättynyt vuoden 2022 lopussa. Jatkossa koko Suomen yhteisöjen ja yhdistysten tapahtumat, toiminta ja tuki löytyvät yhdestä osoitteesta Lähellä.fi.
    Lähellä.fi on valtakunnallinen, mutta samalla paikallinen järjestötietopalvelu, joka auttaa tekemään kolmannen sektorin näkyväksi ja tavoittamaan uusia ihmisiä toimintaan mukaan. Lähellä.fi yhdistää järjestöt, kansalaiset ja julkisen sektorin. Toiminnan ilmoittaminen ja löytäminen sivustolla on helppoa ja ilmaista!

  

Alueen osatyökykyisille ja vammaisille henkilöille suunnatut hankkeet

Päättyneet:

Artikkeli: Monialainen yhteistyö tukee pitkäaikaistyöttömien työ- ja toimintakykyä

Ihmishahmoja punaisilla tuoleilla kopeissa.

Diak:n Dialogi-verkkojulkaisun artikkelissa kuvataan monialaisen yhteistyön merkitystä pitkäaikaistyöttömien työ- ja toimintakyvyn tukemisessa. Kirjoituksessa tuodaan esille Tykke2-hankkeen toiminnassa saatuja hyviä käytänteitä.

Lue artikkeli

Kannanotto: Miljoona päivää inhimillisiä ja yhteiskunnallisia tekoja

Tukeva-sääitö ja Toimi-säätiö haluavat kannanotollaan aluepäättäjiä, muistamaan tulesissa uudistuksissa juuret, perinteet ja rautaisen ammattitaidon, joka yleisesti ottaen kolmannen sektorin toimijoilla maakunnassa on.

Tutustu säätiöiden kannanottoon (linkki aukeaa uuteen välilehteen)