Siirry pääsisältöön

Pohjois-Pohjanmaa

Pohjois-Pohjanmaa Suomen kartalla

Verkostotilaisuudet

Menneet:

26.9.2022 klo 12-15 Pohjois-Pohjanmaan verkostotilaisuus: Yhdessä asiakkaan tukena

Seuraa ilmoittelua tulevista tapahtumista mm. Vatesin Facebook-sivuilta ja Vates INFO -uutiskirjeestä.

Ajankohtaista alueelta

 • Työkykyohjelman hankeet:

  • Palveluintegraatiomalli osatyökykyisille, PALO

   • Hankkeen toteuttajat ja yhteistyötahot: Oulun kaupunki, hyvinvointipalvelut, työllisyyspalvelut, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Kela, Oulun seudun kunnat, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, Pohjois-Pohjanmaan liitto, sairaanhoitopiiri, työnantajat, kolmannen sektorin toimijat
 • Kuntakokeilut:
  • Oulun seudun kuntakokeilu: Oulu, Hailuoto, Ii, Kempele, Liminka, Lumijoki, Tyrnävä, Muhos
  • Raahen seudun kuntakokeilu: Raahe, Pyhäjoki, Siikajoki
  • Ylivieskan seudun kuntakokeilu: Ylivieska, Alavieska, Kalajoki, Merijärvi, Oulainen

Pohjois-Pohjanmaan työllisyystoimijoiden verkoston Teams
Suunnattu kaikille alueen työllisyystoimijoille, joiden kohderyhmänä ovat osatyökykyisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden henkilöiden työllistymisen edistäminen sekä muille tuetusta työllistymisestä kiinnostuneille.
Tavoitteena on jakaa maakunnallisesti ajankohtaista tietoa työllisyydenhoidon kentän käynnissä olevista ja tulevista uudistuksista, hyviä käytäntöjä, mainostaa tapahtumia ja verkostoitua. Lisätietoja verkostosta ja Teams-tiimistä saat Vates-säätiön Aluetoiminnan aluekoordinaattorilta

  

 Hyvät käytännöt

 • Järjestöystävällinen Pohjois-Pohjanmaa -kampanja
  Kampanjan tavoitteena on tarjota kunnille ja maakunnalle, maakuntavaaliehdokkaille sekä järjestöille tietoa siitä, millainen on järjestöystävällinen kunta ja maakunta järjestöjen mielestä.

 • Ihimiset.fi-sivusto
  Sivusto kokoaa yhteen Pohjois-Pohjanmaan kansalaistoiminnan parissa toimivien järjestöjen, yhdistysten, yhteisöjen, seurakuntien, kuntien ja kaupunkien sekä ei-kaupallisten yritysten tukea ja tekemistä, vapaaehtoistoimintaa sekä kehittämistyötä.

  

Alueen osatyökykyisille ja vammaisille henkilöille suunnatut hankkeet

Käynnissä olevat:

Päättyneet:

Aluetoiminta kävi Oulussa

Vatesin aluekoordinaattori Niina Kilpiäinen kävi tutustumassa Nuorten Ystävien Klubitalo Pönkkään ja Caritas-säätiön Tukemalla duuniin -hankkeeseen. Pönkän toimintaa hänelle esitteli työhönvalmentaja Taija Hirvonen  ja Tukemalla duuniin -hanketta työhönvalmentaja Sami Ollikainen.

Lue Niinan matkakertomus