Siirry pääsisältöön

Uutiskirjeet

Kolmen uutiskirjeen kuvakaappaukset. Jokaisessa yksi valo- tai piirroskuva, otsikot ja tekstiä.

TILAA UUTISKIRJEITÄ  -   UUTISKIRJEET - LUE KAIKKI UUTISKIRJEET

Vates-säätiön uutiskirje, Vates INFO

Tiedottaa osatyökykyisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden työllistämisen, työssä pysymisen ja kuntoutuksen ajankohtaisista asioista, kehittämisestä, lainsäädännöstä jne. Tietoa Vatesin ja toimialan tapahtumista ja palveluista.

Välityömarkkinat-uutiskirje

Välityömarkkinat tarjoavat työelämäosallisuutta, palkkatuettuja työpaikkoja ja palveluita, jotka tukevat avoimelle sektorille tapahtuvia siirtymiä. Välityömarkkinat-uutiskirje kertoo tämän toimintakentän ajankohtaisista asioista sekä kehittämistyöstä, jota Vates kumppaneineen tekee välityömarkkinoiden toimivuuden hyväksi.

Työhönvalmennuksen uutiskirje

Työhönvalmennuksen uutiskirje kertoo ajankohtaisista valmennus- ja ohjausalan asioista kerran kuukaudessa. Uutiskirje lähetetään Työhönvalmennuksen kehittämisryhmään kuuluville. Ryhmä on Vates-säätiön koordinoima, vapaamuotoinen työhönvalmennustyötä tekevien ammattilaisten verkosto.

Vatesin viestintäverkoston uutiskirje

Vatesin viestintäverkoston uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa. Sen saavat kaikki, jotka kuuluvat Vatesin viestintäverkostoon. Verkosto on tarkoitettu sinulle, joka haluat olla mukana tekemässä vammaisten, pitkäaikaissairaiden ja osatyökykyisten henkilöiden työkykyä ja työllistymistä edistävää viestintää ja vaikuttamistyötä. Tilaamalla uutiskirjeen liityt verkoston jäseneksi.