Siirry pääsisältöön

Videot ja podcast-sarja

Tältä sivulta löydät linkit Vates-säätiön julkaisemiin videoihin ja podcasteihin. Kaikki linkit aukeavat uuteen välilehteen. Vates-säätiön videot on julkaistu Vates-säätiön YouTube-kanavalla. Podcastit löytyvät Soundcloudista.

Videoita

Jaana Pakarinen esittelyvideossa.

Vates-säätiön esittelyvideo, jossa kerrotaan säätiön toiminnasta, vaikuttamistyöstä ja yhteistyöstä muiden toimijoiden kanssa.

Katso säätiön esittelyvideo

Mies lukee lehteä.

Job Shadow Day on henkilöille, joiden elämäntilanne, vamma tai sairaus vaikeuttavat työllistymistä. Päivän aikana työn seuraaja pääsee tutustumaan unelmatyöhönsä oikealla työpaikalla ja näkemään, sopisiko työ hänelle.

Katso Job Shadow Day -video

Simo Klem puhuu säätiön 25 vuotisseminaarissa.Vates-säätiön taustayhteisöjä kertoi toiminnastaan ja yhteistyöstä säätiön kanssa säätiön 25-vuotisjuhlassa. Kaikki puheenvuorot ovat katsottavissa Vates-säätiön YouTube-kanavalla

Katso Kehitysvammaliiton esitys

Nuori mies viittoo.

Vates-säätiö on tehnyt kolme viittomakielistä videota, joissa kerrotaan säätiön toiminnasta. Tässä sarjan ensimmäinen: Oikeus työhön vammasta huolimatta. Kaikki videot on katsottavissa Vates-säätiön YouTube-kanavalla.

Katso viittomakielinen video Oikeus työhön

Vatesin muita videoita


Podcast-sarja

Podcastin tunnus: vihreä ja oranssi sydän ja korva, teksi Vates välittää.Vates on lanseerannut oman podcast-sarjan nimeltä Vates välittää. Lähetyksissä käsitellään toimintamme keskiössä olevia ajankohtaisia teemoja ytimekkäiden asiantuntijahaastattelujen muodossa.

Sarjasta on tähän mennessä julkaistu kaksi ensimmäistä jaksoa. Voit kuunnella ne alla olevista linkeistä.

Mitä on tuettu työllistyminen?

Mitä on tuettu työllistyminen? tekstiversio


Job Shadow Day eli työn seurannan päivä Suomessa